Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο τελικός των τελικών!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Κόροιβο στη Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, τονίζοντας πως κάθε νίκη...

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Κόροιβο στη Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, τονίζοντας πως κάθε νίκη αυξάνει τις πιθανότητες της ομάδας για παραμονή.

Αναλυτικά ο γκαρντ του Πανιωνίου έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Είναι πλέον κλασική έκφραση το «κάθε αγώνας για μας είναι τελικός». Κι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, τόσο αυτή η έκφραση θα παίρνει… σάρκα και οστά. Όμως, η αναμέτρηση με τον Κόροιβο είναι ο «τελικός των τελικών», μέχρι τον επόμενο.

Ο αντίπαλός μας έχει κοινούς στόχους με μας, η διαφορά που χάσαμε στην Αμαλιάδα είναι η μικρότερη δυνατή, άρα είναι δεδομένο πως με νίκη (από δύο πόντους και πάνω) θα αποκτήσουμε και το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Βεβαίως, αυτή τη στιγμή δεν μετράμε ούτε πόντους, ούτε διαφορές, ούτε αντιπάλους, μετράμε μόνο νίκες, αφού κάθε νίκη διατηρεί ή αυξάνει τις πιθανότητές μας για παραμονή στην κατηγορία.

Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, έχουμε προβλήματα τραυματισμών, έχουμε παιδιά που πρέπει να ενταχθούν στη λογική της ομάδας, όμως όλα αυτά τα κρατάμε κλειδωμένα στ’ αποδυτήρια μας. Πάνω στο παρκέ υπάρχει μόνο ο στόχος και τίποτ’ άλλο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν συσχετισμοί δυνάμεων, δεν υπάρχουν «ονόματα αντιπάλων». Ούτε σ’ αυτό το ματς, ούτε σε κανένα άλλο.

Όποιος ζει την ομάδα γνωρίζει πως υπάρχουν άνθρωποι (δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι), οι οποίοι έχουν παρατήσει τα πάντα κι ασχολούνται μόνο με τον «Ιστορικό», κυνηγώντας με πάθος τον στόχο της παραμονής. Άνθρωποι στα υψηλά διοικητικά στρώματα, άνθρωποι απλοί, φίλαθλοι που αγαπούν τον Πανιώνιο, άνθρωποι που βλέπεις στα μάτια τους τη φλόγα να καίει.

Αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια