Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα κάνει υπερπροσπάθεια, καλό είναι να μην σχολιάσω την διαιτησία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ιστορικού, Βαγγέλη Ζιάγκου, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κύμη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ιστορικού, Βαγγέλη Ζιάγκου, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κύμη.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης για τη νίκη της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας μας που μας ακολούθησαν στη Χαλκίδα για να μας στηρίξουν. Λυπούμαστε πολύ που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης, που τη θέλαμε πολύ τόσο εμείς όσο και αυτοί. Τώρα, ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας μία αμυντική προσέγγιση κυρίως στην περιφέρεια. Ξεκίνησε ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα άλλαξε εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο, παρασυρόμενη σε ένα ρυθμό που δεν ταίριαζε καθόλου στη δική μας φιλοσοφία και στο δικό μας παιχνίδι.

Μπήκαμε και εμείς σε μία λογική run and gun, κάτι που το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί παραγωγικό για μας. Από την άλλη, η Κύμη με ένα πολύ γρήγορο ρυθμό και έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τους τρεις περιφερειακούς της παίκτες, τον Μακφάντεν, τον Τσαγκαράκη και τον Τζόουνς, κατάφερε να κάνει το δικό της παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι δώσαμε 24 ασίστ, έναντι 17 της Κύμης, κάτι που δείχνει μία διαφορά προσέγγισης του παιχνιδιού , αλλά δυστυχώς αυτό έμεινε αναξιοποίητο για εμάς, κυρίως γιατί παρασυρθήκαμε σε ένα αριθμό που δεν μας ταιριάζει και εξαιτίας της κακής περιφερειακής μας άμυνας στους τρεις παίκτες τις κινήσεις που ανέφερα. Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη και στο φίλο μου τον Γιάννη Καστρίτη.»

Για το αν είναι αισιόδοξος για τις επόμενες αγωνιστικές και για το πόσες νίκες θα χρειαστεί για να σωθεί η ομάδα: « Πράγματι η ομάδα μας έχει κάνει υπερπροσπάθεια τον τελευταίο καιρό και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όντως το πρόσωπο της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι αυτό που θέλουμε για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά και αντικειμενικά την κατάσταση, ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολο και γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε εκτός έδρας νίκη για να καταφέρουμε να σωθούμε. Θα αποφύγω να μιλήσω για αριθμό νικών, όπως το αποφεύγω κάθε φορά που συζητάμε . Εμάς η δουλειά μας περιορίζεται στο να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό , όπως κάνουμε πάντα. Δεν έχουμε μείνει από δυνάμεις, ούτε από ψυχικές δυνάμεις . Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας , γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυσκολία αυτού που έχουμε μπροστά μας, τα παιδιά είναι αγωνιστές , έχουν υπομονή, έχουν αντοχή στην πίεση . Επενδύουμε στη συνοχή μας και στη χημεία μας, πατάμε στη θέλησή μας, πατάμε στο πάθος των παιδιών, στο πάθος της διοίκησης και αυτές είναι οι σταθερές πάνω στις οποίες θα επενδύσουμε μέχρι την τελευταία μέρα.»

Σε ερώτηση για την διαιτησία: « Καλό για όλους θα είναι να μη σχολιάσω την διαιτησία»

Δεν υπάρχουν σχόλια