Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι φίλαθλοι μας έδωσαν μαθήματα αθλητικού ήθους και πολιτισμού »

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί τον κόσμο του Ιστορικού και ειδικά τους Πάνθηρες για την άψογη συμπεριφορά που είχαν στο μα...

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί τον κόσμο του Ιστορικού και ειδικά τους Πάνθηρες για την άψογη συμπεριφορά που είχαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "... δώσανε μαθήματα αθλητικού ήθους και πολιτισμού σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα".

Παράλληλα, η κυανέρυθρη διοίκηση αναφέρει πως της δίνει ώθηση η ατμόσφαιρα που υπήρχε από τον κόσμο για να συνεχίσει να τον κάνει περήφανο.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της και ειδικά τους «Πάνθηρες» για την συγκλονιστική και συγκινητική παρουσία τους στην χθεσινή αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, έδειξαν για μία ακόμα φορά την διαφορετικότητα που διακατέχει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ως σύλλογο και με την άψογη συμπεριφορά και συμπαράσταση τους δώσανε μαθήματα αθλητικού ήθους και πολιτισμού σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Τα τραγούδια τους και η ατμόσφαιρα που διαμόρφωσαν κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη της αναμέτρησης είναι κάτι που μας δίνει τεράστια δύναμη και ώθηση ώστε να συνεχίσουμε να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους πετυχαίνοντας τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια