Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου: «Είμαστε μια γροθιά, στόχος η νίκη»

Για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (18/03, 17:00) μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει σ...

Για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (18/03, 17:00) μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Είμαστε μια «γροθιά»

Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με τη δυναμική της ΑΕΚ, πρέπει και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι με το… μέρος σου. Εμείς συναντάμε την ΑΕΚ αμέσως μετά την πρόκριση της στο Τσάμπιονς Λιγκ και ύστερα από την αναμέτρησης της Αμαλιάδας, όπου διαπίστωσαν στην πράξη ότι κανένα παινχίδι δεν είναι εύκολο.

Είναι δεδομένο ότι η αντίπαλός μας έρχεται με εξαιρετική ψυχολογία, θέλει να διατηρήσει το πολύ καλό κλίμα, που υπάρχει μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα διεκδικήσει με πάθος τη νίκη.

Αυτό απλά ανεβάζει τον συντελεστή δυσκολίας, ο οποίος -έτσι κι αλλιώς- ήταν ιδιαιτέρως υψηλός. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, μ’ έναν και μοναδικό σκοπό: να μαζευτούμε στο τέλος του αγώνα στο κάγκελο και μαζί με αυτούς να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Όλη την εβδομάδα κάναμε πολύ καλές προπονήσεις, το τεχνικό τιμ μάς έχει αναλύσει εξαιρετικά τον αντίπαλο, όλοι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά. Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα, που σίγουρα θέλουν χρόνο για να βγάλουν τα καλά τους στοιχεία, αλλά ο χρόνος είναι η μοναδική πολυτέλεια που δεν διαθέτουμε.

Εμείς στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είμαστε μια «γροθιά». Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, κόσμος. Όλοι μαζί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κι είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα έρθει να δικαιώσει μια τιτάνια προσπάθεια, η οποία αξίζει να επιβραβευτεί με την παραμονή του «Ιστορικού» στη «μεγάλη» κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια