Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπλακ άουτ» και... ήττα!

Το "μπλακ άουτ" στη τέταρτη περίοδο έφερε την ήττα για τον Πανιώνιο στην Κύμη (95-83 ), σε ένα παιχνίδι που για τρία δεκάλεπτ...

Το "μπλακ άουτ" στη τέταρτη περίοδο έφερε την ήττα για τον Πανιώνιο στην Κύμη (95-83 ), σε ένα παιχνίδι που για τρία δεκάλεπτα είχε το προβάδισμα στο σκορ! 

Οι κυανέρυθροι για περίπου 30 λεπτά ήταν ανώτεροι από τον σύλλογο της Εύβοιας, όμως οι αδράνειες στην άμυνα και οι κακές επιλογές στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο στοίχισαν για τον Ιστορικό!

Έτσι, δυστυχώς ο Πανιώνιος για μία ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση δεν κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, όμως συνεχίζει την προσπάθεια του για να πετύχει τον μεγάλο φετινό στόχο, που πριν λίγο καιρό φαινόταν απλησίαστος!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος του Ιστορικού έδωσε φοβερό "παρών" στο κλειστό της Χαλκίδας, μετέτρεψε σε Αρτάκης την έδρα της Κύμης και με ατελείωτο τραγούδι ενίσχυσε τις προσπάθειες της ομάδας του Ζιάγκου.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένταση. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλος ήρθαν στα χέρια, με τον παίκτη της ομάδας της Εύβοιας να λέει "γαλλικά" και να προσπαθεί να χτυπήσει με το πρόσωπο τον Σέρβο, όμως ο "Τσούπκο" δεν αντέδρασε όπως έπρεπε, δεν κρατήθηκε και έριξε κουτουλιά στον αντίπαλο του! Οι διαιτητές όπως ήταν αναμενόμενο απέβαλαν τους δύο πρωταγωνιστές με ντισκαλιφιέ από το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος, έχοντας και την θερμή υποστήριξη των οπαδών τους που έδωσαν δυναμικό “παρών” στο κλειστό της Χαλκίδας, πατούσαν καλά στο παρκέ και μάλιστα είχαν το προβάδισμα στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου, με την διαφορά να φτάνει και το +11 κάποια στιγμή. Τελικά τα πρώτα 20 λεπτά έληξαν με τον Ιστορικό μπροστά στο σκορ με 45-38.

Στα μισά της τρίτης περιόδου, μετά από λάθη του Πανιωνίου σε επίθεση και άμυνα, αλλά και από κάποιες λάθος αποφάσεις των διαιτητών, η Κύμη κατάφερε μετά από το ξεκίνημα του αγώνα να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ (56-54). Οι κυανέρυθροι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν με το υπέρ τους 66-65 να κλείσουν το δεκάλεπτο.

Στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου η Κύμη μπήκε καλύτερα στο παρκέ και για πρώτη φορά πήρε προβάδισμα και πέντε πόντων (75-70). Στη συνέχεια ο Πανιώνιος αντέδρασε ξανά αρχικά, όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν ξανά στις αδυναμίες των κυανέρυθρων και κρατούσαν το προβάδισμα, το οποίο έφτασαν και στο +11 (3 λεπτά περίπου πριν το φινάλε). Δυστυχώς οι αδράνειες στην άμυνα και οι κακές επιλογές στην επίθεση έφεραν την ομάδα του Ζιάγκου να βρίσκεται με διαφορά πίσω στο σκορ με διαφορά, παρά το γεγονός πως για τρία δεκάλεπτα βρισκόταν μπροστά!

Τελικό σκορ του αγώνα 95-83, με τον Πανιώνιο να χάνει έτσι ένα παιχνίδι, που για περίπου 30 λεπτά ήταν ο κυρίαρχος!

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Νταλό με 15 πόντους, ενώ ακολούθησε οι Κάμινγκς και Κράβιτς με 13.

Δεκάλεπτα: 18-22, 38-45, 65-66, 95-83

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Διαμαντής, Συμεωνίδης


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια