Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αξίζαμε να μπούμε στα πλέι οφ»

Με μία σημαντική νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Απόλλωνα, έκλεισε την σεζόν η ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού. Οι κυανέρ...

Με μία σημαντική νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Απόλλωνα, έκλεισε την σεζόν η ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού.

Οι κυανέρυθροι αν και αγωνιζόντουσαν σε πολλά παιχνίδια με λιγότερους αθλητές από τους αντιπάλους τους κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα έχοντας 12 νίκες και 6 ήττες, 37 βαθμούς (δύο βαθμούς λιγότερους για να μπουν στα play off ανόδου) και 41 σετ υπέρ, 25 κατά! Τελική βαθμολογική θέση η 3η!

Ο "αρχιτέκτονας" της ομάδας, ο προπονητής Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στα panionianea.gr και ανέφερε τα εξής:

"Είμαστε χαρούμενοι για την καθαρή νίκη και την καλή εμφάνιση επί του Απόλλωνα, άλλα στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Βάσει απόδοσης και αποτελεσμάτων το αξίζαμε, δυστυχώς ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα μας στοίχισε.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στον 2ο γύρο και ελπίζω η 3η θέση που κατακτήσαμε να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για να πάει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ πιο ψηλά στο μέλλον. Το αξίζει και το μπορεί".


Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Η τελική βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια