Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρικόπουλος: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί 300%, θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος»

Καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής, στην συχνότητα του Panionianea Radio, ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο έμπειρος σέντερ του Ιστορικού φι...

Καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής, στην συχνότητα του Panionianea Radio, ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο έμπειρος σέντερ του Ιστορικού φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- τόσο στη νίκη επί του Κόροιβου, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, μίλησε για την σημαντικότητα της έλευσης του Μπράζελτον στο κυανέρυθρο ρόστερ, για τα εκτός έδρας παιχνίδια όπου ο Πανιώνιος θα πρέπει να πάρει νίκη ή νίκες, ενώ εμφανίστησε αισιόδοξος για την πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζήσης Σαρικόπουλος στο Panionianea Radio: 

-Τέταρτη νίκη για τον Πανιώνιο, πες μου κρίθηκε αυτή η νίκη κατά τη γνώμη σου; κ

"Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος το ήθελε περισσότερο, όσο κλισέ και να ακούγεται. Είναι από αυτά τα παιχνίδια του πόσο δυνατά θα μπεις, το πόσο θα κυριαρχήσει το αίσθημα της επιβίωσης για να μπορέσεις να ελπίζεις ότι θα παραμείνεις στη κατηγορία. Ακόμα και για τον Κόροιβο σήμαινε πολλά γιατί με νίκη κλείδωνε τη παραμονή του. Νομίζω προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά, το διάλειμμα αυτό το αγωνιστικό μπορεί να μας χάλασε τον αγωνιστικό ρυθμό και να περιμέναμε με ανυπομονησία το παιχνίδι, όμως ο κοουτς μας ετοίμασε κατάλληλα για τη κρισιμότητα του ματς. Εμείς προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να τρέξουμε όσο μπορούμε και να ξεκινήσουμε το παιχνίδι από την άμυνα".

-Ο Μπράζελτον έδειξε με το καλημέρα ότι θα δώσει μεγάλες βοήθειες. Πως τον βλέπεις έχει προσαρμοστεί στην ομάδα;

"Είναι σημαντικό ότι ο Ταιρόν ξέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ αφού έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό τον βοήθησε να προσαρμοστεί γρηγορότερα και ευκολότερα καθώς και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι αρκετά έξυπνος και μας βοήθησε με το καλημέρα. Υπήρχε και το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αφού ο Κόροιβος δεν ήξερε τι να περιμένει από τον νέο παίκτη".

-Επόμενες αγωνιστικές με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη...

"Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα ματς ένα εκτός και ένα εντός. Δεν θα πάμε στο ΟΑΚΑ για χαβαλέ. Θα πάμε να παλέψουμε, να ευχαριστηθούμε και το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι από το ματς με τον Κόροιβο. Το ματς με την ΑΕΚ είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού είναι πολύ φορμαρισμένη αυτό το διάστημα. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και το θέμα είναι πως θα προσεγγίσουμε τις αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε χρειαζόμαστε τέτοιου είδους νίκες που αλλάζουν και τη ψυχολογία".

-H ομάδα λογικά θα χρειαστεί και εκτός έδρας νίκες για τον στόχο της παραμονής...

"Όχι λογικά, σίγουρα χρειάζεται και εκτός και για να μπορείς να πεις ότι σώζεις τη χρονιά. Πρέπει να κερδίσεις και εκτός".

-Σχετικά με τη συνύπαρξή σου με τον Κράβιτς;

"Θεωρώ ότι στο νούμερο 5 είμαστε πολύ δυνατοί. Ο Ντέγιαν έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από μένα. Είναι ποιοτικός παίκτης και στη προπόνηση κοιτάμε πως θα βελτιώσει ο ένας τον άλλον. Είναι πιο αθλητικός και παει πιο πολύ στο pick n roll."

-Βάση του ρόστερ της ομάδας, θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει;

"Ξεκάθαρα το πιστεύω όπως και στην αρχή που ήρθα στην ομάδα. Παραμένω αισιόδοξος η ομάδα έχει κάνει μια στροφή 180 μοίρες και έχει βελτιωθεί 300%. Το έργο ήταν δύσκολο από την αρχή και εξακολουθεί να είναι δύσκολο. Όχι όμως ανέφικτο. Έχει δρόμο μέχρι το τέλος και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να τα δώσουμε όλα".

-Με ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα κοντραριστεί τελικά ο Πανιώνιος για την παραμονή;

"Οι ομάδες νομίζω πως είναι τα Τρίκαλα, ο Κόροιβος και η Λάρισα. Πιστεύω πως ο Αρης έχει την ποιότητα στο τέλος και θα κλειδώσει την παραμονή".

Ακούστε τις δηλώσεις του Ζήση Σαρικόπουλου (από το 56:14)


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια