Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε με την ΑΕΚ η Κ20

Μπορεί η Κ20 του Ιστορικού να ηττήθηκε με 5-2 από την ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική της SuperLeague, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα μόνο ενδ...

Μπορεί η Κ20 του Ιστορικού να ηττήθηκε με 5-2 από την ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική της SuperLeague, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα μόνο ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα δεν είναι!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 4' με τον Σπηλιώτη, όμως η ομάδα του Κοροπούλη ισόφαρισε άμεσα (στο 8') με τον Μίκο. Το ίδιο άμεσα όμως δέχτηκε και δεύτερο τέρμα ο Πανιώνιος, καθώς στο 12' ο Χριστόπουλος έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, με το 2-1 να μένει έως το 73'. Σε εκείνο το λεπτό και στο 80' ο Γιούσης πέτυχε δύο γκολ και κατάφερε να δώσει αέρα τριών τερμάρων στην ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη.

Ο Πανιώνιος δεν το παράτησε όμως και στο 82' μείωσε το σκορ με τον Μαχαίρα. Οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεση του2 στο 86' κατάφεραν να σκοράρουν με τον Αντωνίου για το τελικό 5-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Μπάμπης, Αντωνίου, Μπότος, Χριστόπουλος (82′ Μούλτσιας) Γιούσης, Σπηλιώτης (83′ Κόφι)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Γρηγορόπουλος, Τριάντης, Γιάννης, Μίκο, Αρσενίδης (62′ Καραχαννάς) Ζώτος (73′ Τσακυργιάννης) Τσιντώνης (46′ Αντζέλι) Αποστόλου, Σουσώνης, Μαχαίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια