Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρένο» στα ημιτελικά ο Ιστορικός!

Ο Πανιώνιος «πάτησε» με 4-1 την Λαμία εκτός έδρας και με δύο νίκες πέρασε «τρένο» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κυανέρυθροι ή...

Ο Πανιώνιος «πάτησε» με 4-1 την Λαμία εκτός έδρας και με δύο νίκες πέρασε «τρένο» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να... ιδρώσουν πήραν την άνετη νίκη - πρόκριση. Θυμίζουμε ότι και στο ματς της Νέας Σμύρνης είχε επικρατήσει ο Πανιώνιος με 1-0.

Δύο γκολ πέτυχε ο κορυρφαίος του Ιστορικού Ντουρμισάι, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Μασούρας, Λάμπρου.

Συγκλονιστική παρουσία από περίπου 350 φιλάθλους του Πανιωνίου, με τους Πάνθηρες να... μετατρέπουν το γήπεδο της Λαμίας σε Νέα Σμύρνη!

Την Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τον Πανιώνιο να μαθαίνει τον αντίπαλο του, ένα... σκαλί πριν τον τελικό!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά δεν έγινε κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο όμως από εκείνο το σημείο και μετά να πιέζει, με στόχο να πετύχει ένα τέρμα.

Στο 16' ο Μασούρας έκανε ωραίο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα όμως (17') ο Ιστορικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ!

Ο Βλάχος έδωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό επιθετικό να κάνει εξαιρετική ενέργεια, γύρισε το σώμα του και με άψογο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, για το 0-1 του Πανιωνίου!

Αυτό το γκολ έδωσε... φτερά στου κυανέρυθρους, οι οποίοι κατάφεραν στο 31' να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Ουάσινκγτον με εξαιρετική ενέργεια πέρασε τους αντιπάλους του, έβγαλε και μία “μαγική” μπαλιά μέσα στην περιοχή στον Σπιριντόνοβιτς, ο Μελίσσας βγήκε και πρόλαβε να διώξει την μπάλα, όμως ο Μασούρας ακολούθησε την φάση και με άψογο πλασέ “έγραψε” το 0-2!

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς, ανέβασαν την απόδοση του στη συνέχεια, με τους παίκτες του Γρηγορίου να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Στο 40', μάλιστα, η Λαμία κατάφερε να βρει τον δρόμο για να μειώσει το σκορ. Ο Ανασασόπουλος με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότνικ, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν. Μετά από φάουλ του Πίτι, ο Αναστασιάδης χωρίς πίεση πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κότνικ.

Με μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντουρμισάι πέρασε πολύ όμορφα τον Αναστασιάδη, όμως πριν πλασάρει απέναντι από τον Μελίσσα, ο Πριντέτα τον έκοψε με τάκλιν. Στη συνέχεια ο Σαββίδης άργησε να πλασάρει και χάθηκε η ευκαιρία

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι και στο 55' αρχικά έχασαν μεγάλη ευκαιρία και εν συνεχεία κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτη φορά.

Το σουτ του Σπιριντόνοβιτς μέσα από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας. Το κόρνερ το εκτέλεσε ο Μασούρας, με τον Ντουρμισάι να κάνει πολύ ωραία κεφαλιά, γράφοντας το 1-3. Δεύτερο γκολ για τον επιθετικό του Ιστορικού!

Στις καθυστερήσεις ο Λάμπρου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο άσος του Ιστορικού μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το τελικό 1-4!

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Mελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (36' Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πριντέτα (55' Κουτρομάνος), Πίτι, Τσούκαλος (46' Καραγιάννης), Βάντερσον

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74' Λάμπρου), Σαββίδης, Μασούρας (58' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65' Νίλσεν)

*Δείτε ΕΔΩ όλη την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την μετέφεραν λεπτό προς λεπτό τα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια