Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον κράτησε ο Κότνικ!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Γρηγορίου να φτάνει τους 32 βαθμούς και να παραμ...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Γρηγορίου να φτάνει τους 32 βαθμούς και να παραμένει μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι κυανέρυθροι δεν είχαν καλή αγωνιστική εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Επιθετικά δεν υπήρχαν οι σωστές επιλογές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες ανέβασαν πολύ την απόδοση τους, με τον Κότνικ να αποδεικνύεται ο "φύλακας άγγελος" της ομάδας! Ο Σλοβένος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε τον βαθμό.

Στην "επανάληψη" ο Σπιριντόνοβιυς είχε δοκάρι σε φοβερό σουτ που έκανε, με τον Αστέρα να ισοφρίζει τα δοκάρια με κοντινό πλασέ του Τόνσο.

To παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου, όμως ο Πανιώνιος μετά το 7ο λεπτό ανέβασε την απόδοση του.

Μάλιστα, στο 9' οι κυανέρυθροι είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαραμαντά από τα δεξιά, η άμυνα του Αστέρα δεν μόρεσε να διώξει την μπάλα, με τον Νίλσεν να κάνει το δύσκολο γυριστό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μασούρας έπαιξε με πάσα ένα φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος έξω από την περιοχή του Αστέρα, με τον Λάμπρου να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν απόδοση, είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 27' είχαν μία πολύ καλή φάση! Ο Κόρμπος έβγαλε εντυπωσιακή μπαλιά στον Λάμπρου αριστερά, ο Λάμπρου πάτησε περιοχή, σούταρε όμορφα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Αθανασιάδη.

Στο 34' ο Γκιοατά έκανε εξαιρετική ενέργεια, από στόπερ έγινε αριστερό εξτρέμ, γύρισε και ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, με τον Νίλσεν να κάνει το σπυτ, όμως η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Ααθανασιάδης.

Δύο λεπτά μετά ο Καμερουνέζος στόπερ χτύπησε στο κεφάλι, βγήκε για λίγα λεπτά εκτός αγώνα, όμως είναι “σκυλί” ο Καμερουνέζος και επέστρεψε ξανά στο ματς.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” τον ρυθμό, κράτησαν λίγο περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους και στην αντεπίθεση -κυριως- από τα αριστερά, προσπαθούσαν να κάνουν την ζημιά. Η άμυνα του Πανιωνίου πάντως ήταν εξαιρετική.

Στο 44' ο Λάμπρου είχε έναν τραυματισμό, ο οποίος ήταν ικανός να τον αφήσει εκτός συνέχειας, με τον Σπιριντόνοβιτς να παίρνειτην θέση του 'ενα λεπτό μετά.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαραμαντάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το σουτ που έκανε με το... κακό του πόδι (δεξί) πέρασε άουτ.

Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η “επανάληψη” ξεκίνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει την δεύτερη αλλαγή του. Ο Μπραχίμι πήρε την θέση του Σαββίδη, με σκοπό βέβαια να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι του Πανιωνίου.

Ο Αστέρας στο 52' βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα, ο Μανιάς όμως δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά.

Στο επόμενο λεπτό έγινε μία φάση η οποία έφερε έντονα παράπονα από τους φιλοξενούμενους, όταν έπεσε στην περιοχή ο Τόνσο. Η επανάληψη της φάσης έδειξε πως ο Σαραμαντάς με τον παίκτη του Αστέρα απλά βρήκαν ώμο με ώμο, με τον Τόνσο να έχει πέσει εντυπωσιακά! Καμία περίπτωση πέναλτι δηλαδή.

Οι Αρκάδες πάντως είχαν μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κρατούσαν μπάλα και έψαχναν διαδρόμους προς την εστία του Κότνικ.

Στο 61' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μανιά να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή μόνος του, όμως ο Κότνικ στην πρώτη φορά που χρειάστηκε να επέμβει να έχει άψογη αντίδραση, διώχνοντας την μπάλα.

Δύο λεπτά μετά ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή επιθετική ενέργεια, ο Μασούρας πήρε την μπάλα ωραία από τον Νίλσεν, έκανε την σέντρα, με τον Σπιριντόνοβιτς να προσπαθεί να πιάσει το πλασέ με την μία, όμως η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Στην επόμενη φάση ο Αστέρας εκ νέου είχε καλή φάση. Ο Μανιάς “κέρδισε” τον Μπανανά, έκανε το σουτ μέσα και αριστερά από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Το ματς είχε πάρει “φωτιά”, με τον Σπιριντόνοβιτςστο 66΄να πραγματοποιεί μία εξαιρετική ενέργεια και το πολύ δυνατό σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα έως εκείνο το σημείο!

Στο 68' ο Μιχάλης Γρηγορίου ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, με τον Γεσίλ να παίρνει την θέση του Νίλσεν στην κορυφήτης επίθεσης του Πανιωνίου.

Πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο Σπιριντόνοβιτς με διπλή προσπάθεια έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στα επόμενα λεπτά ο Αστέρας είχε κερδίσει ξανά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Πανιωνίου να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Στο 83' ο Κότνικ “έσωσε” τον Πανιώνιο. Ο Τόνσο βρέθηκε απέναντι από τον Κότνικ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου είπε «όχι» στο δυνατό σουτ τουπαίκτη του Αστέρα.!

Τρία λεπτά μετά η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε τα δοκάρια! Μετά από σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά, ο Τόνσο έκανε το πλασέ από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ!

Στο 89' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της νίκης. Ο Σπιρινόνοβιτς έδωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ο Μπραχίμι έκανε ωραίο σουτ, με την μπάλα όμως να βρίσκει κάπου και να περνάει ελάχιστα άουτ!

Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του Αστέρα να χάσει μεγάλη ευκαιρία. ο Δουβίκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κότνικ, όμως ξανά ο Σλοβένος τερματοφύλακας πραγματοποιεί πολύ μεγάλη επέμβαση!

Γκολ:

Διαιτητές: Τζήλος. Βοηθοί: Κουρομπύλια, Σπυρόπουλος. 4ος: Βάτσιος.

Κίτρινες κάρτες: Σαντάνα, - Μουνάφο, Τσιλιανίδης,

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου (45' Σπιριντόνοβιτς), Νίλσεν (68' Γεσίλ)

Αστέρας Τρ.: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντούντου (86' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (75' Μαντίντα), Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67' Δουβίκας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια