Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλάση ο Νίλσεν, θα «τρέξει» για Αστέρα!

Θετικά σε γενικές γραμμές τα νέα από το... μέτωπο των τραυματιών!  Με ενοχλήσεις τελείωσαν το παιχνίδι του "Καραϊσκάκη" με το...

Θετικά σε γενικές γραμμές τα νέα από το... μέτωπο των τραυματιών! 

Με ενοχλήσεις τελείωσαν το παιχνίδι του "Καραϊσκάκη" με τον Ολυμπιακό τρεις ποδοσφαιριστές του Ιστορικού.

Ο λόγος για τους Νίλσεν, Βλάχο και Λάμπρου, για τους οποίους αναφέρθηκε και ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, τονίζοντας πως αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού.

Τα νέα, λοιπόν, όπως αναφέρουν από τον Πανιώνιο, είναι τα εξής: Ο Νίλσεν υπέστη μία θλάση πρώτου βαθμού, η οποία όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Κάτι που σημαίνει πως ο Δανός θα μείνει για δύο μέρες εκτός προπονήσεων και αναμένεται να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, Βλάχος και Λάμπρου δεν φαίνεται να έχουν κάτι ανησυχητικό και αναμένεται και αυτοί, αν όλα πάνε καλά, να τεθούν κανονικά στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Επίσης και ο Γεσίλ όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Αρκάδες και να μπει στην απστολή των κυανέρυθρων.

Τέλος, οι Σιώπης, Ντουρμισάι παραμένουν εκτός, καθώς ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στους κοιλιακούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια