Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο... μυαλό του Γρηγορίου!

Με πολλές βασικές απούσιες θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσ...

Με πολλές βασικές απούσιες θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορει να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σαββίδη, Κόρμπου, Μπανανά και των τραυματιών Σιώπη, Ντουρμισάι, ενώ η συμμετοχή του Γεσίλ στην αποστολή θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο τεχνικός του Ιστορικού πρέπει να φτιάξει τα πλάνα του με λιγοστές επιλογές στα χέρια του, με στόχο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Την θέση του Μπανανά θα πάρει ο Σταυρόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί δίπλα στον Γκιοατά στο κέντρο της άμυνας. Ο Παπαγεωργίου ενδέχεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βλάχο να έχει πιθανότητες, όμως επειδή προέρχεται από πρόβλημα στο πόδι είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί.

Από εκεί και πέρα, "παίζεται" ο παρτενέρ του Ουάσινγκτον στην μεσαία γραμμή. Πινιώτης και Μακρύλλος διεκδικούν την θέση, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιον θα ξεκινήσει.

Μία θέση που "παίζεται" ακόμα είναι αυτή του εξτρεμ. Μασούρας, Λάμπρου και Σπιριντόνοβιτς διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης, με τις πιθανότητες να είναι ίδιες και για τους τρεις!

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε τον Νίλσεν, καθώς ο Γεσίλ ακόμα και αν καταφέρει να μπει στην αποστολή θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολο να παίξει ως βασικός!

Μία αρκετά πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι η εξής:
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Ουάσινγκτον, Πινιώτης (Μακρύλλος), Μπραχίμι, Λάμπρου (Μασούρας), Σπιριντόνοβιτς, Νίλσεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια