Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης: «Συγχαρητήρια στα panionianea.gr-Δύο προσθήκες να αλλάξει επίπεδο η ομάδα» (video)

Το "παρών" στην Πανιώνια εκδήλωση του panionianea.gr έδωσε και ο  Σταύρος Αλευρογιάννης. O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος ...

Το "παρών" στην Πανιώνια εκδήλωση του panionianea.gr έδωσε και ο  Σταύρος Αλευρογιάννης.

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στην εκδήλωση, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι και την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ.

Αναλυτικά είπε:

Για την Πανιώνια εκδήλωση: "Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Είναι δικιά μας τιμή σαν ΚΑΕΠανιώνιος που είμαστε μαζί σας. Να πω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης βραδιάς. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή αθλητική χρονιά, σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου, γιατί μιλάμε για έναν τεράστιο σύλλογο, δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα. Θα ήθελα να είναι τέτοια η επικαιρότητα στον Πανιώνιο που και εσείς σαν Πανιώνια Νέα να μην προλαβαίνετε να ενημερώνετε όλους μας για το τι ακριβώς γίνεται με όλα τα τμήματα".

Για τον στόχο της παραμονής στην Α1:"Λυπάμαι πραγματικά που βρισκόμαστε σε αυτή την μεταβατική χρονιά και συζητάμε για την σωτηρία του Πανιωνίου. Θα έπρεπε να συζητάμε για άλλα πράγματα και πόσο ψηλά μπορεί να είναι η ομάδα. Πράγματι όμως, μετά από τα λάθη του παρελθόντος, προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και όλοι, παίκτες, τεχνικό τιμ τα δίνουν όλα. Από την πλευρά της διοίκησης αυτό που έχω να πω είναι ότι προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες, για να αλλάξουμε τελείως το επίπεδο και να πάψουμε όλοι μας να έχουμε άγχος".

Για την ενίσχυση που αναφέρθηκε: "Ο Πανιώνιος δεν στέκεται σε ονόματα. Οι παίκτες έπρεπε να παρακαλάνε να έρθουν στον Πανιώνιο. Κοιτάμε να δούμε που πονάει η ομάδα και να έρθουν οι κατάλληλοι παίκτες. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή".

Δείτε τo βίντεο με τις δηλώσεις του Σταύρου Αλευρογιάννη στην κάμερα του panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια