Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Τα panionianea.gr και η ομάδα μας να συνεχίσουν με επιτυχίες» (video)

O πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, έδωσε το "παρών" στην Πανιώνια εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του panionianea.g...

O πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, έδωσε το "παρών" στην Πανιώνια εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την εκδήλωση του panionianea.gr: "Όπως ο Ιστορικός έχει επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια και η
εκδήλωση που έκαναν τα panionianea.gr είναι μία επιτυχία. συνέχεια της ιστορικής ομάδας μας. Ελπίζουμε και τα panionianea.gr και η ομάδα μας να συνεχίσουν να έχουν επιτυχίες".

Για το γεγονός πως το "παρών" έδωσε όλη η Πανιώνια οικογένεια: "Ο Πανιώνιος ήταν είναι και θα είναι πάντα μία οικογένεια. Γι΄αυτό είναι η πιο ιστορική ομάδα.

Για το αν φέτος είναι ένα όνειρο ο τελικός Κυπέλλου: "Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά λέει ένα τραγούδι. Το δικό μας όνειρο το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι να βλέπουμε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου να είμαστε πραγματικά μία οικογένεια, αυτό ήδη το έχουμε πετύχει".

Για τον φετινό Πανιώνιο: "Σαν πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλω να πω πως ήδη είμαστε ικανοποιημένοι στους στόχους μας. Από εκεί και πέρα ο Θεός να μας δώσει περισσότερες ικανοποιήσεις. Τώρα, όμως, η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας είναι που βλέπουμε τους φιλάθλους μας να ευχαριστιούνται να λένε ότι είναι Πανιώνιο. Αυτό έχουμε πετύχει τα τελευταία τρία χρόνια, να χαίρεται ο κόσμος μας να λέει ότι είναι Πανιώνιος. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας ευχαρίστηση".

Δείτε τo βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στην κάμερα του panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια