Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όλοι στο Ναό για τον ημι-τελικό!

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (28/02, 19:30) ο Ιστορικός, μία στροφή πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην "μάχη" της ημιτ...

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (28/02, 19:30) ο Ιστορικός, μία στροφή πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην "μάχη" της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ρίχνεται απόψε ο Πανιώνιος, στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Άπαντες στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων περιμένουν πως και πως το παιχνίδι και τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο υπάρχει μεγάλη... δίψα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού έχουν δείξει έντονη κινητικότητα στην αγορά των εισιτηρίων και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, τον περισσότερο μάλιστα έως τώρα φέτος!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Τα προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι τα γνωστά. Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής είναι εκτός, καθώς ακόμα δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα (λόγω των τραυματισμών τους.

Όσον αφορά την πιθανότερη ενδεκάδα, αυτή είναι η εξής: Κότνικ - Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς - Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μπραχίμι (Σαββίδης) - Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς - Γεσίλ (Νίλσεν).

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:30 και καλό είναι ο κόσμος του Πανιωνίου, που δεν έχει προμηθευτεί το εισιτήριο του, να πάει όσο νωρίτερα γίνεται στα εκδοτήρια του γηπέδου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια