Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάμπρου ο... λυτρωτής!

Με γκολ του Λάμπρου στο 79ο λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη και να πάρει μία πολύ σημαντική...

Με γκολ του Λάμπρου στο 79ο λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν σαφώς ανώτερη και καλύτερη από τον αντίπαλο της, όμως ο Μπάμπης Τεννές με την γνωστή του συνταγή... όλοι πίσω είχε καταφέρει να κρατήσει τον Πανιώνιο στο "μηδέν". Μέχρι το 79', όμως, όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Λάμπρου ανατράπηκε πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή από τον Παπαδόπουλο και ο ίδιος με εύστοχο πέναλτι έδωσε τη νίκη στους κυανέρυθρους.

Με αυτό το "τρίποντο" ο Ιστορικός έφτασε τους 31 βαθμούς και έστω και προσωρινά (μένει το ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ) είναι μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Μάλιστα, μόλις στο 2ο λεπτό οι κυανέρυθροι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίκπυν το σκορ. Ο Μασούρας πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έκανε ωραίο γύρισμα, με τον Λάμπρου να κάνει το πλασέ στη κίνηση, όμως ο Παντελιάδης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Ο Ιστορικός είχε την κατοχή της μπάλας και στο 9ο λεπτό είχε μία ακόμα καλή στιγμή. Ο Μασούρας έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Λαμία να περιμένει στο δικό της μισό γήπεδο, ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να βρει διαδρόμους, έχοντας όμως απέναντι του την μαζική άμυνα του Τεννέ και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Στο 33' οι κυανέρυθροι απείλήσαν, μέσω στατικής φάσης. Ο Μασούρας έκανε το κόρνερ, ο Γκιοατά έκανε το ωραίο άλμα, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Μπραχίμι έκανε ωραίο γέμισμα μέσα στην περιοχή, με τον Όμο στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας της ομάδας του!

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Γεσίλ δέχτηκε ένα μαρκάρισμα, το οποίο ήταν ικανό για να μην καταφέρει να συνεχίσει το ματς ο Γερμανός επιθετικός. Στο 45' ο Νίλσεν πήρε την θέση του Γεσίλ στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο ημίχρνο ξεκίνησε με μία φάση για την Λαμία, ουσιαστικά η πρώτη τελική της Λαμίας στο παιχνίδι. Ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Κότνικ ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 49' ο Μπραχίμι έκανε μία καλή σέντρα, ο Κόρμπος με προβολή όμως δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά η ομάδα της Λαμίας κατέγραψε την δεύτερη της φάση στο ματς. Από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Ακόστα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ.

Στο 56' ο Πανιώνιος απάντησε. Ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά από το ύψος του δευτέρου δοκαριού, με τον Παπαδόπουλου να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι κυανέρυθροι ανέβηκαν στη συνέχεια και ανέλαβαν ξανά τα ηνία του αγώνα. Στο 62' το σου του Ουάσινγκτον πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το καλό γύρισμα του Σπιριντόνοβιτς στην περιοχή δεν βρήκε κάποιον κυανέρυθρο παίκτη.

Στο 66' είχε μεγάλη ευκαιρία ο Ιστορικός! Ο Σαραμαντάς έκανε το σουτ από τα αριστερά, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, όμως ο Λάμπρου έστειλε την μπάλα άουτ με το ριμπάουντ που πήρε!

Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ η Λαμία έπαιζε μαζική άμυνα, ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή. Μετά από κόρνερ του Μπραχίμι, ο Γκιοατά πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπανανά την δεύτερη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 79' ο Πανιώνιος έκρυψε την μπάλα. Οι κυανέρυθροι με ομαδική προσπάθεια κέρδισαν πέναλτι. Ο Κόρμπος με κάθετη πάσα βρήκε τον Νίλσεν, αυτός με την μία υπέροχα έσπασε την μπάλα στον Λάμπρου, ο οποίος ανατράπηκε καθαρά από τον Παπαδόπουλο. Ο ίδιος ο νεαρός μεσοεπιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό!

Στο 83' ο Τσαμούρης έδωσε φάουλ για την Λαμία λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, με τον Πίτι να πέφτει ουσιαστικά μόνος του! Απίστευτη υπόδειξη από τον διαιτητή. Η εκτέλεση του φάουλ πέρασε άουτ!

Στο 93' λίγο έλειψε ο Ιστορικός κνα πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Μπραχίμι από μακρινή απόσταση έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο έδιωξσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

Τελικά το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο!

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Όμο, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης (32' Κουτρομάνος, 82' Άτσεριτς), Ακόστα, Πίτι, Μπλάζιτς, Μπούντνικ (72' Μπουλούλης)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα (69' Μακρύλλος), Μασούρας (62' Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι, Λάμπρου, Γεσίλ (45' λ.τρ. Νίλσεν)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια