Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γκάζια αλλά και ντόπες» από Ζαμάνη στους παίκτες

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης (27/02) και προσπάθησε ...

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης (27/02) και προσπάθησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αρχικά ο κ. Ζαμάνης ζήτησε από τους παίκτες να μην επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Ήταν ανεπίτρεπτη η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και αν την επαναλάβουμε τότε έτσι δεν πάμε πουθενά».

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ψυχολογική τους ανάταση για τον μεγάλο αυριανό αγώνα: «Πιστεύω ότι θα αλλάξει η ψυχοσύνθεσή μας στα υπόλοιπα παιχνίδια και ειδικά στο αυριανό. Όλοι θα πρέπει να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Πρέπει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας σε κάθε παιχνίδι και να κάνετε κατάθεση ψυχής».

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας: «Άλλωστε στο τέλος θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια