Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Θα μείνει εκτός για καιρό ο Σιώπης»

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα. Τι είπε για Σιώπη, Ντουρμισάι και Βλάχο. Το ρεπορτάζ τ...

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα. Τι είπε για Σιώπη, Ντουρμισάι και Βλάχο.

Το ρεπορτάζ του panionianea.gr, που ανέφερε ότι οι Μανώλης Σιώπης και Φιόριν Ντουρμισάι αγωνίζονται τον τελευταίο καιρό με πρόβλημα στους κοιλιακούς, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Δάρας.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος και γιατρός του Πανιωνίου επιβεβαίωσε όσα αναφέραμε και πιο συγκεκριμένα για τον Σιώπη, ότι δηλαδή αντιμετωπίζει πιο σοβαρό πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα "a-sports.gr": «Αυτή τη στιγμή ο Σιώπης θα μείνει εκτός για καιρό. Θέλουμε γερό τον Σιώπη, όχι να πονάει. Οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε. Θα προσπαθήσουμε να το πάμε συντηρητικά. Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθει. Ο Ντουρμισάι έχει τις ίδιες ενοχλήσεις, αλλά θα μπει στην αποστολή για τη Λαμία και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε».

Παράλληλα, από τενοντίδα ταλαιπωρείται ο Βλάχος, για τον οποίο ο Χρήστος Δάρας ενημερώνει πως «θα μπει στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου και εκείνος και εάν χρειαστεί, θα παίξει με ένεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια