Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για να μην πληρώνεις τις γκάφες σου δε θα πρέπει να τις κάνεις!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Δίκαιο το σκορ αποφαίνονται πολλοί. Και το δικαιολογούν λέγοντας ότι ο «γαύρος» είχε πολλές ευκαιρίες και ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Δίκαιο το σκορ αποφαίνονται πολλοί. Και το δικαιολογούν λέγοντας ότι ο «γαύρος» είχε πολλές ευκαιρίες και μεγάλη κατοχή της μπάλας. Δεν λένε όμως ότι μπάλα παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας, που όταν είναι καλός δεν αφήνει τα ευκαιρίες των αντιπάλων να γίνουν γκολ! Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του. Επιπλέον δεν ομολογούν ότι η κατοχή δεν οδηγεί πάντα στη νίκη αντίθετα πολλές φορές οδηγεί και στην ήττα! Ο Πανιώνιος έπαιξε με ελλείψεις, προσπαθούν να δικαιολογήσουν κάποιοι άλλοι. Είναι σωστό ότι ο Πανιώνιος είχε ελλείψεις και μάλιστα αρκετές, όμως όσοι αντικατέστησαν τους απόντες δε νομίζω ότι υστέρησαν έναντι αυτών. Ο Πανιώνιος εκτιμώ ότι έχασε για δύο λόγους. Επειδή δεν πίστεψε πως θα κερδίσει και επειδή έκανε μια γκάφα που την πλήρωσε. Επομένως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι: α) όταν παίζεις για να μη χάσεις και όχι για να κερδίσεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων χάνεις, όπως σήμερα. β) όταν πληρώνεις πάντα τις γκάφες σου (αυτό γίνεται με τον Πανιώνιο) φροντίζεις να μην τις κάνεις.

Ενώ ο Πανιώνιος τελευταία προσέχει τα λάθη στην άμυνα, που στοιχίζουν περισσότερο, τα πουλήματα της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου είναι πολλά! Και όταν πουλάς τόσο εύκολα την μπάλα είτε δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να αντεπιτεθεί επικίνδυνα είτε δε δημιουργείς προϋποθέσεις για δική σου επίθεση. Έχει εμφανές πρόβλημα στην κατοχή μπάλας, όχι μόνο με καλύτερες ομάδες αλλά πολλές φορές και με υποδεέστερες. Το ζήτημα αυτό μέχρι τώρα δεν έχει λυθεί με την προσθήκη Μπραχίμι, που αποκτήθηκε για αυτό το λόγο. Ίσως ο ποδοσφαιριστής θέλει το χρόνο του. Επιπλέον πιστεύω ότι ο Μακρύλλος πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο, έχει αρκετή ποιότητα και καλά σωματικά προσόντα.

Το μόνο θετικό της αγωνιστικής για τον Ιστορικό είναι ότι διατήρησε μια διαφορά 2 πόντων από την 6η ομάδα της βαθμολογίας. Όμως για αυτό δεν φρόντισε ό ίδιος αλλά οι άλλες ομάδες, με τα’ αποτελέσματα που έφεραν. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και ο Πανιώνιος χρειάζεται να εμφανιστεί βελτιωμένος και προσεκτικός. Στους επόμενους 4 αγώνες μπορεί να κλειδώσει την 5η θέση, μπορεί όμως και όχι. Οι επόμενοι 4 αγώνες είναι κατά σειρά με Αστέρα και Ατρόμητο εντός έδρας, με Αεκ εκτός και Ξάνθη εντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια