Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάλασε η μεταγραφή του Χόμπσον!

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως χάλασε η μεταγραφή του Χόμπσον, με υπαιτιότητα της Ατένας Κόρντομπα. Οι κυανέρυθροι...

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως χάλασε η μεταγραφή του Χόμπσον, με υπαιτιότητα της Ατένας Κόρντομπα.

Οι κυανέρυθροι αναφέρουν σχετικά πως η ομάδα της Αργεντινής αλλάζει συνεχώς τις απαιτήσεις και ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται ο Πανιώνιος να ενδώσει σε εκβιασμούς.

Η ανακοίνωση:

H διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει ότι σταματά κάθε διαπραγμάτευση με την Ατένας Κόρντομπα για την απόκτηση του παίκτη Ντέρινγκτον Χόμπσον, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί.

Η συνεχής αλλαγή των θέσεων και απαιτήσεων της Ατένας Κόρντομπα παρά τα αρχικώς συμφωνηθέντα για την μεταγραφή του παίκτη, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η διοίκηση καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς άλλης ομάδας.
Oύτως ή άλλως , ο στόχος της άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί από τον εν λόγω παίκτη, καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε πρόβλημα παλαιότερου τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, με άγνωστο τον χρόνο επανόδου του σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Δεν υπάρχουν σχόλια