Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόπωση, αλλά και ανυπομονησία!

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έχουν το μυαλό τους άπαντες στον Πανιώνιο. Είναι γεγονός πως υπάρχει αρκετή κό...

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έχουν το μυαλό τους άπαντες στον Πανιώνιο.

Είναι γεγονός πως υπάρχει αρκετή κόπωση για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο και πολλοί από τους παίκτες έπαιξαν και στα ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η χρονιά έως τώρα έχει υποχρεώσεις και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο!

Έτσι, λοιπόν, η κόπωση που υπάρχει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές είναι εμφανής και λογική βέβαια! Όμως σε όλη την ομάδα υπάρχει και η... δίψα για να καταφέρει ο Πανιώνιος να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου!

Άπαντες στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων περιμένουν πως και πως αυτή την αναμέτρηση, υπάρχει ανυπομονησία και συνήθως όταν υπάρχει όρεξη και θέληση, τότε η κόπωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Μακάρι να ισχύσει αυτό και στο ματς της Τετάρτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια