Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος: «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος εκτός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας. ...

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος εκτός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς πριν από το παιχνίδι είχαμε έναν αμυντικό σχεδιασμό απέναντι σε μια ομάδα με βάθος, ταλέντο, φιλοσοφία και αρχές στο παιχνίδι της. Η προτεραιότητά μας ήταν ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, γνωρίζοντας εξ αρχής την ικανότητα του Προμηθέα στα επιθετικά ριμπάουντ.

Είχαμε πει να ελέγξουμε τον ρυθμό, αποφεύγοντας, παράλληλα, τις βιαστικές επιθέσεις και τα λάθη. Σε γενικές γραμμές είχαμε συνέπεια στο πλάνο μας με εξαίρεση ίσως το α΄ 10λεπτο της αναμέτρησης, όταν ξεκινήσαμε νωθρά. Στην συνέχεια ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα, όμως παρόλα αυτά βρεθήκαμε σε κακή επιθετικά ημέρα.

Ο Προμηθέας έπαιξε με ψηλά σχήματα, με τον Σαλούστρο στο «2» και με τον Μιλόσεβιτς στο «3«», με αποτέλεσμα να μην βρούμε λύσεις. Είχαμε και χαμηλά ποσοστά στο μακρινό σουτ, κάτι που μας στοίχισε. Παρόλα αυτά παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον, η ομάδα θα ενισχυθεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα στο τέλος.

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και σε γενικές γραμμές είμαστε ένα υγιές σωματείο. Θυμίζω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την καθυστέρηση στο χτίσιμο της ομάδας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Προμηθέα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον νεαρό μας αθλητή, Γιάννη Καρακεχαγιά, ο οποίος χωρίς να του δώσει κανείς κάποια οδηγία πήγε και έκανε φάουλ στον νεαρό αθλητή του Προμηθέα (σ. Μαντζούκα) για να τον στείλει στις βολές και να πετύχει τους πρώτους του πόντους στην Α1. Αυτό είναι το ήθος του Πανιωνίου γενικότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια