Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Πανιώνιο & ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τ...

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Πανιώνιο & ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (28/2 - 19.30) στη Νέα Σμύρνη.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν χρίσει τον ΠΑΟΚ ως φαβορί για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό ωστόσο οι κυανέρυθροι έχουν διαφορετική άποψη και θα προσπαθήσουν να διαψεύσουν για ακόμα μία φορά τα προγνωστικά & να επαναλάβουν την τεράστια επιτυχία εναντίον του δικεφάλου του βορρά που είχαν σημειώσει στην ημιτελική φάση της σεζόν 1997/1998 όταν και εν τέλει κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η πρόκριση των Θεσσαλονικέων προσφέρεται σε απόδοση 1.20 ενώ του Ιστορικού δίνει 3.15, κάτι που μεταφράζεται σε πιθανότητες πρόκρισης περίπου 72%-28% υπέρ του ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει πως οι ασπρόμαυροι έχουν μεν χριστεί φαβορί για τον μεγάλο τελικό ωστόσο σε καμία περίπτωση αδιαφιλονίκητο, όπως είχε συμβεί με τους Νεοσμυρνιώτες απέναντι σε ΟΦΗ & Λαμία για την φάση των 16 & των προημιτελικών αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση της πλατείας, η νίκη του Πανιωνίου προσφέρεται σε απόδοση 3.95, η ισοπαλία 3.10 ενώ ενδεχόμενο ''διπλό'' του ΠΑΟΚ δίνει 1.80.

Στην ελκυστική τιμή του 3.15 βρίσκεται η κυανέρυθρη επικράτηση στο ματς χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Αυτό σημαίνει πως όποιος ποντάρει σε αυτή την επιλογή, θα πληρωθεί σε αυτή την απόδοση ενδεχόμενη νίκη του Ιστορικού ενώ σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής από τον αγώνα, επιστρέφεται το στοίχημα ως μονάδα. Εφόσον όμως κερδίσει ο δικέφαλος του βορρά, τότε είναι χαμένος ο εν λόγω στοιχηματισμός.


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης



Δεν υπάρχουν σχόλια