Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος: «Δεν χάνουμε την αισοδοξία μας»

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τονίζει πως η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της για πα...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τονίζει πως η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της για παραμονή χωρίς να χάνει την αισιοδοξία της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

«Υπήρχε ένα πλάνο αμυντικά να περιορίσουμε τη δημιουργία από το πικ εν ρολ του αντιπάλου μας με αλλαγές στην άμυνα. Αυτό το καταφέραμε, αλλά δεν περιορίσαμε παραγωγικότητα των αντιπάλων μας, καθώς είχαν εξαιρετικά ποσοστά πάνω στους ψηλούς μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 50 πόντους, όμως βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μόλις 20. Επιθετικά νομίζω ότι δεν υλοποιήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε απουσίες στην περιφέρεια και είδαμε ότι από εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Από βδομάδα θα αντικατασταθεί ο Γούντσον και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Ο Ντιαλό για εσωτερικούς λόγους πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Από την αρχή ξέραμε πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας, μην ξεχνάμε ότι μεγάλες ομάδες δυσκολεύτηκαν στη Ρόδο. Δεν σημαδεύουμε παιχνίδια και δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια