Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε, να μην πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα άλλων»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: "Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Μια στιγμή για τη...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

"Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Μια στιγμή για την οποία περιμέναμε 18 χρόνια. Γι αυτό λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να φροντίσουμε να το μετατρέψουμε σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως μόνο εμείς στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε να κάνουμε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στον φίλαθλο κόσμο να προσέρθει έγκαιρα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Παράλληλα όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση, παρακαλούνται να το κάνουν επίσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τους ίδιους λόγους.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, θα πρέπει όλοι μας να φροντίσουμε για την διαφύλαξη της έδρας μας. Μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα, τραγουδάμε για την ομάδα μας και με τα συνθήματά μας γινόμαστε ο 12ος παίκτης που θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για να κατακτήσει μια ακόμα μεγάλη νίκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Για να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων."

Δεν υπάρχουν σχόλια