Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τον «Χ»άλασε!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. ...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η αναμέτρηση στο "AEL FC ARENA" δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως με τον Πανιώνιο να έχει τις φάσεις του αγώνα για να "κλέψει" τη νίκη.

Η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που με την εικόνα του ματς δεν "Χ"άλασε την ομάδα του Γρηγορίου, καθώς μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, οι κυανέρυθροι συνεχίζουν να ισοβαθμούν με τις δύο εν λόγω ομάδες στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον το μυαλό είναι στον αγώνα της Τετάρτης, όπου ο Πανιώνιος αγωνίζεται στη Λαμία για το Κύπελλο και θέλει να "σφραγίσει" το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 9ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπραχίμι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά,όμως έστειλε την μπάλα λίδο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Ο Γκιοατά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος σε μία φάση όπου δέχτηκε το μαρκάρισμα του Ναζλίδη, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι και αφού πρώτα του έκανε ένεση ο Χρήστος Δάρας και του έδεσε το χέρι, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε το ματς!

Από εκείνο το σημείο και μετά το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Η ΑΕΛ πήρε την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες του Γρηγορίου να προσέχουν τα μετόπισθεν.

Μετά το 30' οι κυανέρυθροι ανέβηκαν, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο 41' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, η οποία έμοιαζε με την πρώτη τους καλή στιγμή.

Ο Μπραχίμι εκτέλεσε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Μπανανά έκανε πολύ ωραία κεφαλιά, η μπάλα όμως δεν του έκανε τη χάρη, καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον Μπόζοβιτς να μείνει... άγαλμα!

Οι γηπεδούχοι είχαν γενικότερα την κατοχή της μπάλας, έφταναν αρκετά συχνά έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, όμως μόνο με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν.

Το 0-0 έμεινε έως το φινάλε του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε με σκοπό να κρατήσει παραπάνω την μπάλα στα πόδια του, όμως η Λάρισα είχε την πρώτη καλή στιγμή. Στο 53' ο Κρισμάν μόνος του μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η ΑΕΛ, βέβαια, είχε την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες του Πανιωνίου να μην μπορούν να κρατήσουν εύκολα την μπάλα.

Σπιριντόνοβιτς και Νίλσεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έχει φρεσκάδα η ομάδα, ενώ αργότερα μπήκε και ο Ουάσινγκτον.

Στο 72' ο Πανιώνιος κατέγραψε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Σαββίδη μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς και εν συνεχεία ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της ΑΕΛ.

Στο 83' οι κυανέρυθροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Ουάσινγκτον έκανε πολύ ωραία μπαλιά στον ανεβασμένο Παπαγεωργίου, αυτός έδωσε ωραία στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πάτησε περιοχή, έδωσε στον Λάμπρου, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ!

Ο αγώνας στα τελευταία λεπτό είχε γίνει... ροντέο, με το παιχνίδι να "ανοίγει". Τελικά δεν άλλαξε κάτι έως το τέλος, με το 0-0 να είναι τοτελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κουμπαράκης. Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Βασιλόπουλος. 4ος: Κατσικογιάννης

Κίτρινες κάρτες: Αντόνι, Γκόλιας, Λεοζίνιο,, Γουάλας - Σαραμαντάς, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61' Μιλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71' Περόνε), Ναζλίδης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70' Ουάσινγκτον), Μασούρας (56' Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62' Νίλσεν)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια