Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο «κρυφός πόθος» του τελικού!

Μπορεί να προηγείται το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως το μυαλό των κυανέρυθρων βρίσκεται και στον ημιτελ...

Μπορεί να προηγείται το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως το μυαλό των κυανέρυθρων βρίσκεται και στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, όσο να 'ναι, η πρόκληση της πρόκρισης σε έναν τελικό είναι μεγάλη! 

Στο περιθώριο, λοιπόν, της κοπής της πίτας της ΠΑΕ, ακούστηκαν αρκετά σχόλια για τον θεσμό του Κυπέλλου και δεν έλειψε η σχετική αναφορά και από τον Νίκο Ζαμάνη.

«Να έχουμε υγεία, ώστε να τερματίσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου, που είναι ο κρυφός μας πόθος», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παίκτες ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος, Χρήστος Δάρας, δεν θέλησε να οριοθετήσει στόχους: «Ο συνεταίρος μου μίλησε για πρόκριση στον τελικό, αλλά για μένα είμαστε ήδη επιτυχημένοι, γι' αυτά που έχουμε πετύχει τα τρία τελευταία χρόνια. Για το ότι καθιερωθήκαμε ψηλά και είμαστε η τέταρτη-πέμπτη πιο ένδοξη ομάδα της χώρας και κυρίως για το ότι κάνουμε τους φίλους της ομάδας να είναι περήφανοι που είναι Πανιώνιοι».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την ατάκα της βραδιάς είπε ο Νίκος Ζαμάνης. Όταν κάποιος έσπασε ένα ποτήρι, ο διευθυντής ποδοσφαίρου είπε χαρακτηριστικά: "Δεν πειράζει, γούρι είναι, θα πάρουμε το Κύπελλο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια