Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυριάρχησε, αλλά δεν σκόραρε...

Η Κ20 του Ιστορικού αν και ήταν πολύ καλύτερη από την ΑΕΛ, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας,  σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγ...

Η Κ20 του Ιστορικού αν και ήταν πολύ καλύτερη από την ΑΕΛ, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας,  σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague U-20.

H ομάδα του Κοροπούλη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λάρισας, παρά το γεγονός πως είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι!

Αμυντικά οι κυανέρυθροι δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Αστρά όποτε χρειάζεται να φωνάζει "παρών"!

Οι «βυσσινί» έδωσαν έμφαση στην άμυνα τους και μάλιστα στο 16′ όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Μακρής ανέτρεψε με επιθετικό φάουλ τον Τριάντη, με τον Καλαντζή να τον τιμωρεί με κίτρινη. Ο παίκτης της ΑΕΛ έδειξε να μην συμφωνεί… απαντώντας στον διαιτητή που τον απέβαλε από το ματς δείχνοντάς του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεύτερη κάρτα.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέλαβε ακόμα περισσότερο τα ηνία του αγώνα κλείνοντας της ΑΕΛ στο δικό της μισό,

Στο 39' ο Ιστορικός έχασε καλή ευκαιρία, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ, μόλις έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, του Μαχαίρα η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σαφαρίκα.

Με κομπίνα δοκίμασε να απειλήσει ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53′ μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα έξω από την περιοχή, ο Ζώτος άφησε τη μπάλα να περάσει με τον Αρσενίδη να ακολουθεί και να σουτάρει με δύναμη, αλλά η μπάλα μετά από αρκετές καραμπόλες να περνάει άουτ.

Ενώ στο 57′ ο Ιστορικός άγγιξε το γκολ. Ο Νούσιος ανέτρεψε το Σουσώνη μέσα στην περιοχή με τάκλιν, με τον διαιτητή να μην διστάζει να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαχαίρας, με τον Σαφαρίκα όμως να πέφτει σωστά στην αριστερή γωνιά του και να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 87′ ο Σαφαρίκας χρειάστηκε ξανά, όταν ο Τσακύργιαννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, είδε τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ στο «παραθυράκι» της εστίας. Το στημένο ανέλαβε ο Σουσώνης από τα δεξιά, με τον Μαχαίρα να εκμεταλλεύεται την έξοδο του τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του να περνάει άουτ.

ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Λυκούργος, Καρατάσιος, Καλούσης, Μακρής, Νούσιος, Καραμπίνας, Σάλταρης (69’ Μουξιός), Βαφειάδης (71’ Πλατάνας), Χατζής (92’ Μασούρας), Τάρτας.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Άστρας, Μπέτσας, Τριάντης, Αγγελής, Κουτσοποδιώτης (68’ Μιντζάλι), Αρσενίδης (82’ Δαυίδης), Γρηγορόπουλος (59’ Τσακύργιαννης), Ζώτος, Μαχαίρας, Σουσώνης, Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια