Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το καλύτερο στο «Καραϊσκάκη» ο Ιστορικός!

Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει απόψε (18/02, 19:30) ο Ιστορικός, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγ...

Τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει απόψε (18/02, 19:30) ο Ιστορικός, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τις νίκες επί της Λαμίας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα επιδιώξουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας έναν δυνατό αντίπαλο, ενώ υπάρχουν και πολλές απουσίες βασικών παικτών για τους κυανέρυθρους.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Σιωπής, Σαββίδης, Μπανανά, Κόρμπος και οι τραυματίες Σιωπής, Ντουρμισάι, Γεσίλ.

Αναλυτικά η αποστολή από 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τασουλής.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ξεκινάει στις 19:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια