Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ως μη γενόμενη

Γράφει ο ΓΕΡΟΠΑΝΘΗΡΑΣ Σίγουρα καμία ήττα δεν είναι ευπρόσδεκτη. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες που αφήνουν αδιάφορη «γεύση», αφού ουσιαστ...

Γράφει ο ΓΕΡΟΠΑΝΘΗΡΑΣ

Σίγουρα καμία ήττα δεν είναι ευπρόσδεκτη. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες που αφήνουν αδιάφορη «γεύση», αφού ουσιαστικά δεν έχουν καμία επίπτωση. Κάτι τέτοιο ισχύει για την ήττα την Κυριακή στο Φάληρο, η οποία δεν άλλαξε το παραμικρό ούτε στη βαθμολογία ούτε και στις «σχέσεις» ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την πέμπτη θέση. Και όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει το τέλος, το να μην αλλάζει η κατάσταση είναι αυτό που μετράει περισσότερο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Με απλά λόγια, το ζητούμενο από εδώ και πέρα για τον Πανιώνιο είναι να κάνει ό,τι ακριβώς και οι άλλοι τρεις διεκδικητές, δηλαδή ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη και ο ΠΑΣ, αφού για πολλούς και διάφορους λόγους δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα μείνει ως το τέλος στο «παιχνίδι».

Κι επειδή μιλάμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επιτρέψτε μου να αφήσω εντελώς στην άκρη τα (ομολογουμένως ενθαρρυντικά) δείγματα γραφής που έδωσαν ο Σαντάνα και ο Νίλσεν και να σταθώ σε έναν παίκτη που διαθέτει όλο το «πακέτο» να αποτελέσει το… next big thing της ομάδας. Ο λόγος για τον Πινιώτη που για πρώτη φορά στην καριέρα του χρησιμοποιήθηκε βασικός και, μάλιστα, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά. Σωστές τοποθετήσεις, σωστά μαρκαρίσματα, δύναμη, πάθος, άγνοια κινδύνου και αρκετά ακόμη στοιχεία που αν δουλευτούν όπως πρέπει και, κυρίως, με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, θα «φτιάξουν» ένα μέσο υψηλών προδιαγραφών.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο «μικρός» είχε παίξει «περίπου βασικός» και σε άλλο ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι (με τον ΠΑΟΚ), όπου είχε μπει στη θέση του Ταπόκο λίγο μετά το δεκάλεπτο, με τα ίδια δείγματα γραφής.

ΥΓ. Το Σάββατο με τον Αστέρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι κάνει κρύο, ότι βρέχει, ότι ο… Ερμής είναι ανάδρομος ή οτιδήποτε άλλο. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια