Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε τουλάχιστον απέφυγε την ήττα… …αυτό ακολούθησε ο Πανιώνιος στον εντός...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε τουλάχιστον απέφυγε την ήττα…

…αυτό ακολούθησε ο Πανιώνιος στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα. Πήρε το 0 – 0 επειδή η ομάδα την Τρίπολης εξαιτίας του ατομισμού που επέδειξαν στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του κατάφερε να μην κερδίσει! Βέβαια καθοριστική συμβολή στην αποφυγή της ήττας είχε και ο Κότνικ με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Πολύ καλό λοιπόν και τυχερό αποτέλεσμα το 0-0 για τον Ιστορικό, που κρατάει ως θετικό το γεγονός ότι στην ισοβαθμία υπερτερεί του αντιπάλου. Όμως η εμφάνιση ιδίως στο Β’ ημίχρονο, όχι πως ήταν καλή και στο Α’, θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες. Με τέτοιες εμφανίσεις ο Πανιώνιος δεν μπορεί να πάει μακριά. Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο. Σημειωτέον ότι και για τους δύο θεσμούς ακολουθούν για την ομάδα της Ν. Σμύρνης δύσκολα και ταυτοχρόνως κρίσιμα παιχνίδια. Προβλέπω ότι για το πρωτάθλημα η 5η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, θα είναι αμφίβολη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Όσο για το κύπελλο και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως ο Ιστορικός θα πρέπει να παίξει ελεύθερα και ότι βγει. Κανένας δεν μπορεί να του προσάψει κάτι επειδή π.χ. αποκλείστηκε από τον Παοκ . Αντιθέτως αν προκριθεί στον τελικό και πολύ περισσότερο στεφθεί κυπελλούχος θα δοξαστεί.

Και μια τελευταία επισήμανση: δεν έχουν βγει οι μεταγραφές του χειμώνα, πλην ίσως του Ουάσιγκτον, που ούτως ή άλλως βέβαια έχουν ένα ρίσκο. Μακάρι ν’ αποδώσουν το προσεχές διάστημα. Αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου βρίσκονται σε πτώση εξαιτίας κούρασης και τραυματισμών. Τέλος αποδεικνύεται ότι οι ελλείψεις λόγω τραυματισμού των Σιώπη και Ντούρμι κάθε αγωνιστική και κυρίως στον αγώνα με τον Αστέρα ήταν αισθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια