Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε, άλλα δεν τα κατάφερε...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο... ελλιπής Πανιώνιος, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιστορικ...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο... ελλιπής Πανιώνιος, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ιστορικός παρουσιάστηκε με πολλές βασικές απουσίες στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, καθώς το γκολ του Οφόε στο 48' αποδείχτηκε καθοριστικό για την αναμέτρηση.

Οι κυανέρυθροι, έχοντας στην ενδεκάδα τους τους νεαρούς Σταυρόπουλο, Πινιώτη, αλλά και τον Νίλσεν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα, ανασταλτικά είχαν συνολικά καλή παρουσία, όμως επιθετικά δεν είχαν πολλές καλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος απείλησε ουσιαστικά δύο φορές με τον Λάμπρου και στο δεύτερο ημίχρονο είχε την πολύ καλή στιγμή με το σουτ του Σαραμαντά.

Μετά και από την 22η αγωνιστική, ο Ιστορικός παραμένει μόνος στην 5η θέση με 31 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος είχε μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 6ο λεπτά έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Βλάχος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Λάμπρου μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Προτό.

Στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΣΦΠ απάντησε. Ο Καρίμ πήρε την μπάλα, πέρασε τον Κότνικ, το πλασέ που έκανε από πλάγια όμως πέρασε άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ανασταλτικά ο Πανιώνιος είχε καλή παρουσία, με τον Γκιοατά να είναι άψογος στις επεμβάσεις τους.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν αυτή του 22ου λεπτού, όταν το πλασέ του Οφόε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 31'. Μετά από σέντρα του Σαραμαντά, ο Λάμπρου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και την στιγμή που πήγε να σουτάρει απέναντι από τον Προτό, ο Χατζισαφί με τάκλιν έσωσε την ομάδα του!

Πέντε λεπτά μετά (36') ο Πανιώνιος βγήκε εκ νέου καλά στην επίθεση, με τον Σαραμαντά να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τους παίκτες του Γρηγορίου να τα πηγαίνει αρκετά καλά, χωρίς ουσιαστικά να δέχεται πίεση.

Στο 48' ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος που έγινε στην μεσαία γραμμή του Πανιωνίου, μεταξύ Μασούρα και Πινιώτη και να ανοίξει το σκορ. Πιο συσκγκριμένα ο Μασούρας προσπάθησαν να δώσει λίγο πιο πίσω την μπάλα στον Πινιώτη, εκεί έγινε το λάθος και στην αντεπίθεση ο Οφόε βγήκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ νίκησε τον Κότνικ.

Στο 52' λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Ιστορικός. Ο Σαραμαντάς έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Προτό έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο!

Οι κυανέρυθροι είχαν γίνει πιο επιθετικοί στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γρηγορίου στο 55' να προχωράει σε δύο αλλαγες. Μακρύλλος και Σπιριντόνοβιτς μπήκαν στο παιχνίδι στις θέσεις των Μπραχίμι, Μασούρα.

Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός πήρε ξανά την κατοχή της μπάλας, όμως ανασταλτικά ο Πανιώνιος ήταν ξανά καλός.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες μικρο-ευκαιρίες, κυρίως με τους Οφόε, Καρίμ, όμως χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Κότνικ.

Στο 73' ο Κότνικ είπε “όχι” στο κοντινό πλασέ του Καρίμ μέσα από την περιοχή. Ο Τερματοφύλακας του Ιστορικού αντέδρασε σωστά στο τελείωμα του Ιρανού και κράτησε “ζωντανό” τον Πανιώνιο.

Δύο λεπτά μετά ο Κότνικ ξανά αντέδρασε άψογα, καθώς έβγαλε το σουτ του Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός!

Οι κυανέρυθροι είχαν αρκετούς χώρους στις αντεπιθέσεις, όμως έλειπε η τελική πάσα για να δημιουργήσει κινδύνους προς την εστία του Προτό.

Το 1-0 δεν άλλαξε και πλέον η προσοχή περνάει στο ντέρμπι της 5ης θέσης την επόμενη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρότο, Μποτία, Ταχτσίδης, Όφοε (85' Μάρτινς), Μαρίν (65' Ανδρούτσος), Μιραλάς, Ζιλέ, Ελαμπντελαουί, Ανσαριφάρντ (75' Τζούρτζεβιτς), Χατζισαφί, Νικολάου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Ουάσινγκτον, Πινιώτης (70' Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας (55' Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (55' Μακρύλλος), Νίλσεν

*Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια