Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν γίναμε υπερομάδα, πατάμε στη γη»

Για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου (03/02, 16:30) μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα με ανάλογες εμφανίσ...

Για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου (03/02, 16:30) μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα με ανάλογες εμφανίσεις όπως στα δύο τελευταία ματς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης, έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Θυμόσαστε πως από την πρώτη μέρα που άρχισα να γράφω αυτό το blog πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.

Με εμφανίσεις, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας, ή εκείνης κόντρα στο Ρέθυμνο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αύριο αντίπαλός μας είναι ο Κολοσσός, μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει την αξία της πετυχαίνοντας μεγάλα αποτελέσματα, όπως το "διπλό" στο Αλεξάνδρειο.

Είμαστε προσγειωμένοι, είμαστε συγκεντρωμένοι, πατάμε στη Γη και γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Προφανώς δεν γίναμε... υπερομάδα, αλλά υπάρχει κάτι το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό: Η άμυνά μας. Στις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας το παθητικό μας ήταν κοντά στους 65 πόντους. Η επίθεση είναι θέμα ημέρας, εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την προσήλωση μας στην πίσω πλευρά του γηπέδου.

Στη Ρόδο πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του Βαγγέλη Ζιάγκου και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για… διπλό σωτηρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια