Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Τεράστια πρόκληση στο Κύπελλο, στόχος και η 5η θέση» (video)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην κάμερα του panionianea.gr. Ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έδωσε το "παρών" στην Πανιώνια εκ...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην κάμερα του panionianea.gr.

Ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έδωσε το "παρών" στην Πανιώνια εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr τόσο για το εν λόγω γεγονός, όσο και για την ομάδα και τους στόχους του Ιστορικού.

Αναλυτικά είπε: 

Για την εκδήλωση του panionianea.gr: "Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι μαζί σας στην εκδήλωση. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι δυναμικά, να στηρίζεται αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, όπως το κάνετε μέχρι τώρα και από εκεί και πέρα όλοι εμείς που αποτελούμε ενεργά την οικογένεια του Πανιωνίου ευελπιστώ να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας".

Για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας: "Έχουμε κάνει μία τεράστια προσπάθεια μέχρι τώρα. Στο τέλος κρίνονται τα πάντα. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μία τεράστια πρόκληση στα ημιτελικά που λέγεται ΠΑΟΚ για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο επόμενος στόχος είναι η 5η θέση στο πρωτάθλημα".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για να τα καταφέρει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:"Χρειάζεται διάθεση από τα παιδιά, που βέβαια ήδη υπάρχει. Από εκεί και πέρα είναι και το κίνητρο λόγω ηλικίας των παιδιών που είναι το μεγάλο μας όπλο για να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια