Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Ιστορική πρόκριση, 12ος παίκτης ο κόσμος μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την "τεσσάρα" στη Λαμία εμφανίστηκε ο Μιχάλη...

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την "τεσσάρα" στη Λαμία εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: 

“Θέλαμε να έρθουμε και να πετύχουμε γκολ. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να σκοράρουμε και όχι απλά να μην δεχτούμε τέρμα. Θέλαμε να σκοράρουμε και τα καταφέραμε. Το κλειδί ήταν ότι σκοράραμε πρώτοι. Πετύχαμε μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση μετά από 18 χρόνια στα ημιτελικά. Στα ημιτελικά τώρα γίονται όλα”, ήταν τα αρχικά του λόγια στην κάμερα του cosmote tv και συνέχισε αναφερόμενος στην υποστήριξη των φιλάθλων:

“Η βοήθεια από τον κόσμο και τους Πάνθηρες είναι τεράστια σε όλα τα παιχνίδια. Πάντα είναι δίπλα μας. Ο κόσμος μας ακολουθεί παντού, αποτελούν τον 12ο μας παίκτη”.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Τα παιδιά έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση. Μετά το 0-2 χαλάρωσαν λίγο και είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε ξανά και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια