Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Νορβηγία ο Οφκίρ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και μάνατζερ του Μοχάμεντ Οφκίρ, Θόδωρος Ζάκκας, μίλησε στο Panionianea Radio και αναφέρθηκε...

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και μάνατζερ του Μοχάμεντ Οφκίρ, Θόδωρος Ζάκκας, μίλησε στο Panionianea Radio και αναφέρθηκε τόσο στην δική του εμπειρία ως ποδοσφαιριστής του Ιστορικού, όσο και στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ στους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ραδιοφωνική "Πανιώνια Εκπομπή" του panionianea.gr:

Για το πότε αγωνίστηκε στον Πανιώνιο: "Την σεζόν 1988 ήρθα στον Πανιώνιο και αγωνίστηκα για τρία χρόνια. Πριν ήμουν στο Βέλγιο, ήμουν στις ακαδημίες της Άντερλεχτ και έπαιξα και στην πρώτη ομάδα εκεί".

Για την εμπειρία του στον Ιστορικό: "Καταρχάς όταν ήρθα έμαθα ότι πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο. Τότε μάλιστα είχε και πολύ μεγάλους παίκτες, όπως ο Αναστόπουλος και ο Μαύρος, έπεσα με τέτοιους τεράστιους παίκτες εγώ. Εποχή Μίχου, Μανίκας, Χαλκίτης, Αποσπόρης, Μαραγκόςκ ια πολλοί άλλοι. Είχαμε πολύ καλή ομάδα τότε. Προπονητή είχαμε τον Γιόχανσον, ο οποίος δεν νομίζω να με ήξερε τότε. Ήρθα σαν ταλέντο και δεν νομίζω να περίμεναν να παίξω με τέτοια ονόματα που υπήρχαν στην ομάδα. Βέβαια ο κάθε παίκτης δεν πρέπει να φοβάται, αλλά να σέβεται".

Για τις στιγμές που του έχουν μείνει περισσότερο: "Δύο είναι οι στιγμές. Η πρώτη είναι όταν καθιερώθηκα στον Πανιώνιο και η δεύτερη ήταν με τον Άρη στο πρώτο μου ματς που έπαιξα βασικός. Βέβαια ξεχωριστή στιγμή ήταν ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που σκόραρα κιόλας. Ήμασταν καλύτεροι και ο διαιτητής σφυρίζει ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 44'. Μπήκαμε μετά στα αποδυτήρια με κατεβασμένα κεφάλια. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ομάδα, όμως αυτό το πέναλτι μας έκανε πολύ κακό. Θα ήταν διαφορετικό το δεύτερο ημίχρονο αν δεν υπήρχε αυτό το πέναλτι".

Για τις διαφορές του τότε με το τώρα: "Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Βασική διαφορά ότι τότε υπήρχε το "man to man", τώρα υπάρχει η ζώνη στο ποδόσφαιρο. Εγώ είχα πάντα έναν παίκτη πάνω μου. Πλέον είναι πιο επαγγελματικό γενικά το ποδόσφαιρο και πιο καλό για τους επιθετικούς"

Για την ενασχόληση του στο Βέλγιο: "Ζω στο Βέλγιο, εκεί έχουμε γραφείο management".

Για τον Οφκίρ, του οποίου είναι ο μάνατζερ: "Ναι, ο παίκτης είναι στο γραφείο μας. Ουσιαστικά έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις, κάτι θέματα έχουν μείνει μόνο ακόμα. Πέρασε τις εξετάσεις ο παίκτης με επιτυχία. Εγώ τον έχω προτείνει για πολλούς λόγους. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Νορβηγία, είναι 21 ετών, μπορεί ο Πανιώνιος να κάνει την οψιόν αν πάει καλά. Αν ο παίκτης δώσει αυτά που περιμένουμε όλοι μας, πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή κίνηση για τον Πανιώνιο. Έχει καλά προσόντα, έιναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει τεχνική και είναι καλό εξτρέμ".

Για το αν είναι χαρούμενος για την ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη:"Είμαι χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι φέρνω έναν πολύ καλό παίκτη. Ο παίκτης έχει όρεξη, είναι νέος, του αρέσει η Ελλάδα, έχει ρίζες από το Μαρόκο και είναι πιο θερμός από τους Νορβηγούς. Πρέπει τώρα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια