Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τριπλή ενίσχυση!

Μπορεί την Τετάρτη να υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία στη Νέα Σμύρνη, όμως στον Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες κινούντα...

Μπορεί την Τετάρτη να υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία στη Νέα Σμύρνη, όμως στον Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες κινούνται δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι!

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι -όπως ήδη έχουμε αναφέρει- βρίσκονται πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Ουάσινγκτον Σαντάνα, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και μένει να πάρει την ελευθέρας του από την Ντεσπορτίβο Άβες για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ιστορικού επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας τόσο στην θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και σε αυτή του επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Όσον αφορά την επίθεση, στον Πανιώνιο εξετάζουν σοβαρά 2-3 επιθετικούς, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, με τους εν λόγω παίκτες μάλιστα να αποτελούν πολύ καλές περιπτώσεις με εμπειρία και θεωρείται δεδομένο πως όποιος και αν αποκτηθεί από αυτούς θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Και σε αυτό το θέμα, του επιθετικού δηλαδή, αναμένονται εξελίξεις από στιγμή σε στιγμή!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια