Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στόχος η πεντάδα» (photos)

Για την σημαντική νίκη της γυναικείας ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου επί της Χ.Α.Ν.Θ. μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής Στέλιος Ατσιδαύ...

Για την σημαντική νίκη της γυναικείας ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου επί της Χ.Α.Ν.Θ. μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής Στέλιος Ατσιδαύτης και η παίκτρια της ομάδας Έφη Φλιάκου.

Στέλιος Ατσιδαύτης

"Το παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο, γιατί η Χ.Α.Ν.Θ μπορεί να είναι στις κατώτερες θέσεις, αλλά είναι μαχητική και είναι δύσκολη σε κάποια σημεία του παιχνιδιού της, εμείς αυτή την εβδομάδα είχαμε κάποια προβλήματα, με απουσίες απ΄τις προπονήσεις και με τις νεάνιδες είχαμε αγώνες και πήραν κάποια ρεπό. Οπότε δεν ήμασταν ευχαριστημένοι απ΄την προπόνηση της εβδομάδος και φοβόμασταν λίγο το παιχνίδι, αλλά εκτός από το τρίτο σετ που ήταν λίγο ντέρμπι, τα υπόλοιπα ήταν σχετικά πιο εύκολα και καταφέραμε να φέρουμε την νίκη.

Η φιλοσοφία που θέλω να περάσω είναι να είναι μαχητική η ομάδα, να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, εκτός από αυτά πρέπει να βελτιώσουμε την τακτική μας κυρίως, όπως και την τεχνική μας. Έχουμε αρκετά πράγματα να φτιάξουμε σε πολύ λίγο χρόνο και ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις πέντε πρώτες θέσεις, όσο ψηλότερα γίνεται, για να είμαστε και στα μπαράζ, ευελπιστώντας να είμαστε υγιείς και σε καλή κατάσταση έως τότε..."

Έφη Φλιάκου

"Πιστεύω ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ δεν μπήκαν καλά οι αντίπαλες στα δύο πρώτα σετ, μετά το πάλεψαν στο τρίτο σετ, αλλά εμείς στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ήμασταν καλύτερες και αυτό ήταν που μας έφερε και την νίκη."

Δείτε φωτογραφικές στιγμές από τη νικηφόρα αναμέτρηση του Πανιωνίου, μέσα από τον φακό του panionianea.gr










Ρεπορτάζ: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια