Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Νόβακ!

Η απόκτηση ενός στόπερ αποτελεί μία από τις προτεραιότητες για τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. ...

Η απόκτηση ενός στόπερ αποτελεί μία από τις προτεραιότητες για τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μεταδόθηκε στην "Πανιώνια Εκπομπή", στο Panionianea Radio, οι κυανέρυθροι φαίνεται πως τελικά έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Κρίστιαν Νόβακ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε βρεθεί κοντά στην ομάδα και πριν λίγο καιρό, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η απόκτηση του, καθώς χρειαζόταν κάποιο χρονικό διάστημα για να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορεί να βοηθήσει. Επίσης δεν είχε μείνει ελεύθερος από την Χαρτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με τον σύλλογο της Σκωτίας και εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχουμε οριστικές εξελίξεις και να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Ιστορικό.

Ο Νόβακ είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ μπορεί να προσφέρει και ως αμυντικός μέσος. Έχει ύψος 1.88, αγωνίζεται στην Χαρτς, ενώ είναι διεθνης με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο, οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν πάρει τις καλύτερες συστάσεις για την αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένουμε τα... σπουδαία!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 


Δεν υπάρχουν σχόλια