Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πήξαμε» στην αντικειμενικότητα

Τις τελευταίες ώρες γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας διαφόρων «αντικειμενικών» δημοσιογράφων, οι οποίοι «σοκαρίστηκαν» δήθεν από το γε...

Τις τελευταίες ώρες γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας διαφόρων «αντικειμενικών» δημοσιογράφων, οι οποίοι «σοκαρίστηκαν» δήθεν από το γεγονός ότι μια ομάδα που δήλωσε σε έναν ενοικιαστή τοπικού σινεμά, πως είναι οπαδοί του Πανιωνίου, απαίτησε και πέτυχε την μη προβολή ταινίας με υπόθεση που αφορά άλλη ομάδα.

Διαβάσαμε άρθρα επί άρθρων για το «πόσο κακοί φίλαθλοι» είναι οι Πανιώνιοι και πόσο «κόμπλεξ» βγάζουν όταν ακούν για άλλες ομάδες στην πόλη τους.

Φυσικά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί απλά, αν κατ’ αρχήν το περιστατικό είναι πραγματικό και εάν έτσι έχουν τα πράγματα. Στηρίχθηκαν μόνο στην μαρτυρία ενός δηλωμένου, όπως μαρτυρά και το προφίλ του, οπαδού της ΑΕΚ ο οποίος τυγχάνει να είναι δημοσιογράφος, που μπορεί να μιλάει με τους υπεύθυνους δημοτικών κινηματογράφων και να «αλιεύει» εντελώς τυχαία, ειδήσεις που αφορούν την ομάδα που υποστηρίζει.

Xωρίς στοιχεία και χωρίς να υπάρχει ακόμα και η παραδοχή του ίδιου του υπευθύνου θεωρείται πως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Δεν θα μπορούσε δηλαδή να είναι, ούτε προβοκάτσια, ούτε στημένο το όλο περιστατικό, ούτε φυσικά καμία κακοστημένη προσπάθεια διαφήμισης μιας ταινίας που θα πήγαινε άπατη εισπρακτικά στην πόλη μας.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα είναι οι λεγόμενοι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι, που σκοπό έχουν να προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας που υποστηρίζουν, αλλά ντρέπονται να το πούνε ανοικτά.

Δηλώστε κύριοι τα… αθλητικά σας φρονήματα για να ξέρει και ο κόσμος και μετά ξαναμιλάμε. Μέχρι τότε και μέχρι να παραδεχτείτε πως το κόμπλεξ το έχετε εσείς, το… κακό σπυρί σας ταλαιπωρεί χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει στους αιώνες των αιώνων!

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια