Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα με... ανατροπή και Καλή Χρονιά!

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Ιστορικός στο 2018, όπου στη Νέα Σμύρνη επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λι...

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Ιστορικός στο 2018, όπου στη Νέα Σμύρνη επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γρηγορίου κυριάρχησε απόλυτα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός πως κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην "επανάληψη" πέτυχε τρία γκολ και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι κυανέρυθροι είχαν ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ με τον Μασούρα που κακώς δεν μέτρησε ως οφσάιντ και στο 43' στην μοναδική της ευκαρία η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Επστάιν.

Στο δεύτερο μέρος Μασούρας, Λάμπρου και Παπαγεωργίου σημείωσαν τα γκολ του Ιστορικού και έτσι ο Πανιώνιος παίζοντας συνολικά καλό ποδόσφαιρο πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Πλέον έχει 25 βαθμούς και παραμείνει στην 5η θέση!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη του τελική προσπάθεια. Ο Λάμπρου από τα αριστερά έκλεισε προς τα μέσα, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόρμπος από την μεσαία γραμμή θέλησε να περάσει μία πανέξυπνη κάθετη πάσα στον Λάμπρου, όμως η μπάλα κόπηκε και δεν έγινε τελική φάση.

Η ομάδα του Γρηγορίου συνέχισε να πιέζει και στο 8' είχε μία καλή στιγμή, με τον Λάμπρου να παίζει το “ένα-δύο” με τον Ντουρμισάι, ο πρώτος έκανε και το συρτό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 10' μετά από σέντρα του Σαραμαντά, ο Μασούρας έκανε το μονοκόματο σουτ, η μπάλα κόντραρε όμως στο σώμα αμυντικού και πέρασε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, έγινε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Λάμπρου δέχτηκε ένα κράτημα από παίκτη της Κέρκυρας, με τον Τζοβάρα να μην δείχνει κάτι.

Οι κυανέρυθροι είχαν επιθετικό μονόλογο και στο 12' το σουτ του Σιώπη από καλή θέση χτύπησε σε πόδια των φιλοξενούμενων και πέρασε κόρνερ.

Στο 22ο λεπτο ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την καλύτερη του στιγμή. Ο Μασούρας έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ από απόσταση περίπου 25 μέτρων, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα με το ένα χέρι!

Η κυριαρχία του Ιστορικού συνεχίστηκε και στο 29', μετά από φάουλ του Μασούρα, ο Βλάχος έκανε την ανάποδη κεφαλιά, όμως ξανά ο κορυφαίος της Κέρκυρας Κουτζαβασίλης μπλόκαρε την μπάλα.


Στο 34' ο Πανιώνιος πέτυχε αυτό που άξιζε, το γκολ δηλαδή, όμως ο επόπτης Πυλαρινός το ακύρωσε ως οφσάιντ. Κακώς, όμως, ακυρώθηκε το γκολ, αφού ο Μασούρας που πέτυχε το τέρμα έφυγε από κανονική θέση και δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφσάιντ! Τραγική υπόδειξη από τον βοηθό!

Τρία λεπτά μετά ο Λάμπρου βγήκε σε θέση τετ α τετ, προσπάθησε να περάσει τον Κουτζαβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας κατάφερε να πέσει και να πιάσει την μπάλα. Έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία!

Στο 43' ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε για μία ακόμα φορά... σάρκα και οστά. Ο Λάμπρου έκανε λάθος πάσα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Κρητικός έκανε το τάκλιν για να διώξει την μπάλα και έβγαλε... ασίστ στον Επστάιν, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της κυανέρυθρης άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μάλιστα, ο διαιτητής Τζοβάρας έδωσε τέλος στο ημίχρονο, πριν καν συμπληρωθεί το 45ο λεπτο, με τον Νίκο Ζαμάνη να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή στο τέλος του ημιχρόνου για την γενικότερη διαιτησία του και φυσικα το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε!

Με το “καλημέρα” της επανάληψης ο Πανιώνιος κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Λάμπρου πάσαρε στον Μασούρα, αυτός “άδειασε” εντυπωσιακά τρεις αντιπάλους του και με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 51' ο σαφώς ανώτερος Ιστορικός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μασούρας έδωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά στον Ντουρμισάι, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτζαβασίλης.

Δύο λεπτά μετά (53') η ομάδα του Γρηγορίου κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να κάνει το 2-1! Από τα αριστερά ο Σαραμαντάς έκανε εξαιρετική σέντρα, ο Λάμπρου με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουτζαβασίλη!

Στο 59΄ο Πανιώνιος έφτασε κοντά σε ένα ακόμη γκολ. Ο Σιώπης έκανε την σέντρα-σουτ έξω από την περιοχή, ο Μασούρας με προβολή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά για λίγο δεν τα κατάφερε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαραμαντάς, ο οποίος είχε συνολικά καλή παρουσία, έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία της Κέρκυρας.

Οι κυανέρυθροι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο παιχνίδι, πίεζαν συνεχώς και στο 64' είχαν ξανά καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 78' ο Ιστορικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και ουσιαστικά να “κλειδώσει” τη νίκη. Ο Μασούρας από τα αριστερά έβγαλε εξαιρετική συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Παπαγεωργίου με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 3-1!

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, έριξε τον ρυθμό του και στο... ρελαντί έφτασε στην δίκαιη επικράτηση!

Γκολ: Μασούρας 46', Λάμπρου 53', Παπαγεωργίου 78' - Επστάιν 43'

Κίτρινες κάρτες: Ντουρμισάι, Κόρμπος - Κρητικός, Γκράσι, Επστάιν, Γεωργίου

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Βοηθοί: Άγγελος Πήττας (Ηλείας), Αντώνης Πυλαρινός (Ζακύνθου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι (83' Πινιώτης)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56' Μπάουμαν), Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (66' Κόντος), Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια