Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή!

Την Τρίτη (09/01/18) ζωντανά η νέα LIVE Εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio! Μία ακόμα "Πανιώνια Εκπομπή&q...

Την Τρίτη (09/01/18) ζωντανά η νέα LIVE Εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio!

Μία ακόμα "Πανιώνια Εκπομπή" έρχεται στο Πανιώνιο ιντερνετικό ραδιόφωνο. Την Τρίτη (09/01), στις 19:30, ο Γιώργος Καρμίρης θα βρίσκεται στον αέρα του Panionianea Radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο θα κάνουν μία ακόμη καθαρά κυανέρυθρη κουβέντα, για όλη την Πανιώνια επικαιρότητα.

Το "τρίτο" ημίχρονο από την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και οι εξελίξεις από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και γενικά όλα τα... Πανιώνια Νέα.

Καλεσμένοι μας θα είναι οι Πάνθηρες, με τους Ανδρέα και Κώστα να βρίσκονται μαζί μας στο στούντιο, εκπροσωπώντας τους οργανωμένους οπαδούς του Ιστορικού.

Επίσης στον "αέρα" θα φιλοξενηθεί και ο δημοσιογράφος-ρεπόρτερ του Πανιωνίου, Ευάνθης Γκόγκουλης, με τον οποίο θα σταθούμε περισσότερο στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ.

Φυσικά, πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία στην Πανιώνια Εκπομπή είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας για τον αγαπημένο μας Πανιώνιο.

Την Τρίτη (09/01), λοιπόν, στις 19:30, όλοι συντονιζόμαστε στο Panionianea Radio.

O Πανιώνιος και ο κόσμος του έχουν πλέον αποκτήσει την δική τους φωνή και στο (διαδικτυακό) ραδιόφωνο!

*Tην LIVE εκπομπή θα την ακούτε από τις εξής δύο συχνότητες:
ΕΔΩ: http://www.panionianea.gr/p/radio.html
και ΕΔΩ: http://panionianea.myl2mr.com/

Panionianea Radio: Εδώ τα… ακούς όλα κυανέρυθρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια