Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όρθιος» με Μασούρα!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ριζούπολη ο Ιστορικός (1-1), για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι έδειξαν...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ριζούπολη ο Ιστορικός (1-1), για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 38ο λεπτό. Στην επανάληψη -και με τις αλλαγές του Γρηγορίου- η ομάδα έγινε πιο επιθετική, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με γκολ του Μασούρα στο 78'.

Εντυπωσιακή παρουσία από τον κόσμο του Πανιωνίου και τους Πάνθηρες στο γήπεδο της Ριζούπολης, με το γήπεδο να μετατρέπεται σε... Νέα Σμύρνη!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Κόρμπος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ που έκανε έδιωξε με δυσκολία ο Τσόβιτς.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και πήραν την κατοχή της μπάλας.

Στο 14' ο Κονέ έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κότνικ να αντιδρά σωστά και να διώχνει την μπάλα.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να μην μπορεί να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα με κάποια φάουλ να κερδίζει μέτραστο γήπεδο.

Στο 38' με νέα στημένη φάση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κούρος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά (σαν... κόρνερ), ο Γκιοατά ουσιαστικά έχασε τον Μπαρτολίνι, ο Κότνικ δεν έκανε σωστή εκτίμηση της φάσης και ο Μπαρτολίνι με εξ επαφής κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, με τον Γεσίλ να παίρνει την θέση του Λάμπρου και τον Πανιώνιο ουσιαστικά να παίζει με 4-4-2.

Οι κυανέρυθροι με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου έδειξαν καλύτερη εικόνα, είχαν την κυριαρχία του αγώνα, την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έβρισκαν χώρους για να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Τσόβιτς.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι σε μία από τις ελάχιστες φορές που βγήκαν στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο (72') απείλησαν με σουτ του Κονε έξω από την περιοχή, με τον Κότνικ να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 76' ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Τσόβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ιστορικός κατάφερε να ισοφαρίσει! Ο Μασούρας με βολίδα έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα!

Στο 90' ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Κόρμπος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στη κίνηση έξω από την περιοχή, με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια!

Η "απάντηση" του Απόλλωνα ήρθε στο επόμενο λεπτό, όταν το σουτ του Κονέ έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Κότνικ.

Στη συνέχεια ο Παπαγεωργίου πήρε δέυτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε παίκτη του Απόλλωνα, με τον Πανιώνιο να παίζει τα τελευταία δύο λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Τελικά το 1-1 έμεινε έως το φινάλε,με τους παίκτες του Ιστορικού να πηγαίνουν στο πέταλο και να χειροκροτούν τους φίλους του Πανιωνίου για την εντυπωσιακή τους στήριξη!

Γκολ: Μπαρτολίνι 38΄ - Μασούρας 78'

Διαιτητές: Κομίνης. Βοηθοί: Μπαλτάς, Καρατζίκας. 4ος: Νεοφυτιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Αλμπάνης, Παπάζογλου, Κύργιας, Ναδάλες- Σιώπης, Βλάχος, Γεσίλ, Μπανανά, Παπαγεωργίου (2 κάρτες).

Κόκκινη κάρτα: Παπαγεωργίου

Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς, Κύργιας, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (80' Ντεβέσα), Στάθης, Καστιγέχος (84' Σιατραβάνης)

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64' Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64' Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46' Γεσίλ), Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια