Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρικόπουλος: «Ο coach μας έθιξε τον εγωισμό»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στο Panionianea Radio για την επικράτηση επί του Φάρου Λάρισας, για τις δύο τελευταίες νίκες, για τη δύσκολη...

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στο Panionianea Radio για την επικράτηση επί του Φάρου Λάρισας, για τις δύο τελευταίες νίκες, για τη δύσκολη συνέχεια, αλλά και για την βελτίωση της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμό του Ιστορικού, ενώ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως πλέον η ομάδα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Πανιωνίου στην "Πανιώνια Εκπομπή":

-Ζήση πες μου για τη σημαντική νίκη της ομάδας επί του Φάρου...

"Είχαμε πει εξαρχής ότι το προηγούμενο παιχνίδι δεν θα σήμαινε τίποτα άν δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε τη Λάρισα, για να μπορέσουμε σιγά σιγά να καλύπτουμε όλο αυτό το χαμένο έδαφος. Το καλό είναι ότι είχαμε δύο συνεχόμενα ματς εντός με τον κόσμο μας. Η Λάρισα είναι μια πολύ καλή και υπολογίσιμη δύναμη αλλά εμείς καταφέραμε και επιβάλαμε τον ρυθμό μας όπως και με το Ρέθυμνο, από την άμυνα. Βγάλαμε πολύ ενέργεια, βρήκαμε και κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό που θέλαμε. Νομίζω πως έχουμε δείξει τελευταία μια μεγαλύτερη προσήλωση στην άμυνα όλα τα παιδιά και αυτό νομίζω είναι η θέληση και ο εγωισμός. Η ομάδα έχει ταλέντο για την επίθεση και μπορει και δημιουργεί".

-Ήταν κρίσιμο κομμάτι τα δύο εντός έδρας ματς για την ομάδα, ώστε να πάρει νίκες που χρειαζόταν για τη συνέχεια;

"Σίγουρα και δυστυχώς ήδη αργήσαμε. Αυτοκτονήσαμε σε κάποια παιχνίδια αφού δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Επίσης κάποιες ήττες μας πόνεσαν γιατί θεωρώ ότι κάποια ματς έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει. Τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε χαμένο έδαφος. Σίγουρα μας βοήθησαν τα δύο εντός, αλλά έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα θα πρέπει να κάνουμε και εκτός έδρας νίκες".

-Ένα πρόγραμμα στη συνέχεια που βοηθάει να χτυπήσεις και εκτός έδρας παιχνίδια...

"Σίγουρα μπορείς, άλλωστε το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους σε κάθε αγωνιστική. Έμεις πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλή άμυνα αφού απο εκεί ξεκινάνε όλα".

-Που οφείλεις τη διαφορά στην αμυντική προσήλωση;

"Εγωισμός. Ο coach κατάφερε και πάτησε ένα κουμπί όπου μας έθιξε τον εγωισμό μας κυρίως. Να θέλει να παίξει ο καθένας για τον συμπαίκτη του, να μην τρώμε καλάθι από τον προσωπικό μας αντίπαλο, να μην μας περνάει ο παίκτης και να μην κάνουμε φάουλ, γενικά να παίζουμε με μεγαλύτερη σκληράδα".

-Βλέπουμε πλέον ότι η ομάδα πέρνει πολλούς πόντους και από τον πάγκο...

"Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει ταλέντο, υπάρχει πλουραλισμός και μπορούν να βοηθήσουν όλοι".

-Ένα σχόλιο για τον κόσμο...

"Δυστυχώς όπως ήταν οι συνθήκες στην αρχή της χρονιάς ο κόσμος μας στοίχησε που έλειπε. Το γήπεδο και η ατμόσφαιρα έχοντας τον κόσμο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πέρνουμε μεγάλη ώθηση έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά και στο γήπεδο αλλά και στον καθένα μας ξεχωριστά στο να μας εμψυχώνει και θέλουμε να συνεχίσουμε να τον έχουμε δίπλα μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια