Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μπραχίμι, ο Σταυρόπουλος, η γκολάρα και ο... Θάνος!

Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο Γιώργος Καρμίρης γράφει γι' αυτά που ξεχώρισαν στ...

Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο Γιώργος Καρμίρης γράφει γι' αυτά που ξεχώρισαν στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

***Αρχικά αυτό που προφανώς άρεσε σε όλους μας ήταν το αποτέλεσμα. Μία νίκη πολύ σημαντική ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Λαμίας και ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ. Δεν χρειάζεται να πω ότι είναι το "άλφα και το ωμέγα" σε διπλές αναμετρήσεις να μην δέχεσαι γκολ στην έδρα σου!

***Μας άρεσε φυσικά και είναι αυτό που ξεχώρισε συνολικά το εκπληκτικό γκολ του Ιστορικού. Φοβερή ομαδική δουλειά, η μπάλα με τη μία, χωρίς καν να πέσει στο έδαφος και φυσικά ιδανικό το τελείωμα του Μασούρα. Ένα γκολ "ζωγραφιά" και μάλιστα ένα γκολ που ήρθε ως συνέχεια από το Αγρίνιο. Και σε εκείνο το ματς το γκολ προέρχεται από ομαδική ενέργεια, η μπάλα με τη μία και σε εκείνη την περίπτωση πολύ καλό τελείωμα από τον Λάμπρου!

***Η ομάδα για ένα ακόμη ματς κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Η διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι και στο πρώτο 45λεπτο είχε αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία, έβγαλε ευκαιρίες, όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

***Πάμε τώρα στα... νέα πρόσωπα της ενδεκάδας! Μεργκίμ Μπραχίμι: Πρώτη συμμετοχή στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου για τον Κοσοβάρο ποδοσφαιριστή. Έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής. Διαθέτει καλή τεχνική, έχει γλυκό αριστερό πόδι και θεωρείται δεδομένο πως θα βοηθήσει σημαντικά. Δυστυχώς αποχώρησε ως τραυματίας στο ημίχρονο και ελπίζουμε όλοι να μην έχει κάτι ιδιαίτερο.

***Δημήτρης Σταυρόπουλος: Ο "μικρός" πήρε την ευκαιρία από τον Μιχάλη Γρηγορίου και ήταν εξαιρετικός. Χωρίς άγχος, σωστός στις κινήσεις και στις τοποθετήσεις του και για την ηλικία του δεν έδειξε ποδοσφαιρική ωριμότητα! Όπως είπε και ο προπονητής του Πανιωνίου "...συνεχώς μαθαίνει και έχει πολύ καλό μέλλον".

***Στα της διαιτησίας δεν έχω να γράψω πολλά, όσοι ήταν γήπεδο και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση είδαν και ξέρουν τι έγινε! Ο Θάνος όχι απλά χάρισε πολλές κάρτες στους παίκτες της Λαμίας, αλλά πολλές φορές είχε και... ανάποδες υποδείξεις! Η ομάδα του Τεννέ βαρούσε στο... ψαχνό και είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο Μπραχίμι (αποχώρησε τραυματίας) όσο και ο Μασούρας, αλλά και ο Ντουρμισάι είχαν σημάδια από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια