Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μέσα» ο Γεσίλ, από βδομάδα ο Τασουλής

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Ιστορικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλη...

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Ιστορικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες και κόντρα στον σύλλογο των Ιωαννίνων, στη Νέα Σμύρνη, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεση του τον Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Αντίθετα, ο Χρήστος Τασουλής συνεχίζει να γυμνάζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και από την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει ''ταχύτητα'' στις προπονήσεις.

Τέλος, την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μεργκίμ Μπραχίμι στην αποστολή της ομάδας για το ματς της Κυριακής. Θυμίζουμε ότι ο Κοσοβάρος μέσος είχε υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία και θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια