Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα παιδιά της Σμύρνης, το marketing και o... Μασούντ

Οι υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στην Ριζούπολη το Σάββατο, ήταν από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα δύο τ...

Οι υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στην Ριζούπολη το Σάββατο, ήταν από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα δύο τέκνα της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος και ο Απόλλων και οι οπαδοί τους, δίδαξαν σε όλη την Ελλάδα ποδοσφαιρικό πολιτισμό και έστειλαν όμορφες εικόνες σε όλη τη χώρα.

Η προσφυγιά είναι τα βιώματα. Αυτά που μας μετέφεραν οι παππούδες μας από την Μικρά Ασία, είναι ο πόνος του ξεριζωμού και η δυστυχία. Δεν είναι το marketing και οι κινήσεις «και καλά να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε».

Εμείς και ο Απόλλων δεν χρειαζόμαστε «να ρίξουμε χώμα» στο γήπεδό μας, για τον απλούστατο λόγο ότι οι ιστορίες μας είναι χειροπιαστές. Είναι αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε, βλέποντας το δάκρυ των δικών μας ανθρώπων να κυλάει από τα βουρκωμένα μάτια τους.

Οσο κι αν κάποιοι προσπαθούν για το αντίθετο, αυτό που εμείς θα τους λέμε πάντα είναι πως: Η ιστορία γράφεται. Δεν αντιγράφεται.

Επίσης η ιστορία δεν μπορεί να παραποιηθεί, γιατί καλώς ή κακώς τα γραπτά μένουν. Όπως έχει μείνει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η οποία λίγες ημέρες πριν από τον επαναληπτικό με την Μακάμπι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ.

Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια.

Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαια τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας».

Τον Μασούντ τον λατρέψαμε. Τον σεβαστήκαμε, τον δικαιολογήσαμε και γενικά του φερθήκαμε σαν αληθινό Πέρση πρίγκιπα. Μεγάλο φάουλ λοιπόν οι δηλώσεις του πως πιέστηκε από τον Πανιώνιο για να αγωνιστεί.

Ο ίδιος τότε δεν είπε τίποτα. Αλλωστε, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ο ίδιος, δεν είχε ενημερώσει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια, τη στιγμή που συμπατριώτες του βάζουν όρο στα συμβόλαιά τους στις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται για να μην αντιμετωπίσουν τα ίδια θέματα.

O ισχυρισμός πως λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Μακάμπι έχασε και τη θέση του στην Εθνική, δεν στέκει και το παράδειγμα είναι ακριβώς δίπλα του. Ο Χατζισαφί, που κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε. Μπορούμε κι εμείς λοιπόν να πούμε ότι ενήργησε τελικά, εκ του πονηρού.

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια