Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Τη μία Κυριακή είσαι παικταράς, την άλλη σταμάτα το ποδόσφαιρο!»

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση του ΠΣΑΠ και συνομίλησαν με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο αρχηγός του Ιστορι...

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση του ΠΣΑΠ και συνομίλησαν με τον Παναγιώτη Κόρμπο.

Ο αρχηγός του Ιστορικού και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μίλησε στην ραδιοφωνική συχνότητα του panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ και στο έντονο κυανέρυθρο χρώμα που υπήρχε.

Επίσης, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στην υποδοχή που είχαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στα κυανέρυθρα αποδυτήρια.

Παράλληλα, τόνισε πως στον Πανιώνιο είναι ολοι μαζί, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και τα υπόλοιπα μένουν εκτός αποδυτηρίων. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά είπε: "...τη μια Κυριακή είσαι παικταράς, την άλλη Κυριακή σταμάτα το ποδόσφαιρο"!

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος:

-Πες μας για την λαμπρή εκδήλωση που έκανε ο ΠΣΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής...

"Αυτή η εκδήλωση είναι καθαρά η βραδιά του ποδοσφαιριστή. Βραβεύονται οι ποδοσφαιριστές όπως τους επέλεξαν οι συνάδελφοί τους όπου έχουμε πιο δύσκολα κριτήρια από τον υπόλοιπο κόσμο και είμαστε πιο αυστηροί. Τα βραβεία είναι αξιοκρατικά και οι παίκτες που βραβευτήκαν ξεχώρισαν όντως την περσινή χρονιά. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα γιατί δεν ξεχωρίζει μόνο ένας αλλά πάρα πολλοί".

-Είδαμε και τρεις παίκτες του Πανιωνίου να είναι στην καλύτερη ενδεκάδα...

"Έχει χτίσει μια ιστορία ο Πανιώνιος και είχε αρκετούς υποψήφιους άσχετα αν δεν βραβεύτηκαν ήταν μέσα στη καλύτερη τριάδα. Όπως στον καλύτερο προπονητή (Μιλόγεβιτς), στον καλύτερο ξένο (Μασούντ) και στον καλύτερο Έλληνα (Σιώπης). Αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό κάναμε και την περσινή χρονιά όπως και φέτος που συνεχίζουμε. Εμείς κοιτάμε τι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια γιατί όταν κλείνει η πόρτα των αποδυτηρίων είμαστε εμείς, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση. Δεν μας απασχολεί το τι γίνεται απέξω. Έτσι και αλλιώς τη μια Κυριακή είσαι παικταράς, την άλλη Κυριακή σταμάτα το ποδόσφαιρο!".

-Το τελευταίο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ σας έχει πεισμώσει για τη συνέχεια;

"Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που εμένα μου θύμισε το προπέρσινο ματς με την Βέροια που το φάγαμε πάλι από στημένο στο 93, οπότε το έχω ξανανιώσει. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για όλους τους ποδοσφαιριστές, επικρατεί απογοήτευση γιατί αν φας γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορείς να το παλέψεις ενω στο 93 είναι κάτι που σε πειράζει πολύ γιατί δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις. Ένα παιχνίδι ήταν χάσαμε, ετσι και αλλιώς στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Τα πολλά λόγια τον Μάιο πρέπει να τα πούμε, τώρα το κεφάλι κάτω και δουλειά".

-Είσαι αισιόδοξος για το κύπελλο αλλά και για το πρωτάθλημα;

"Αισιοδοξία υπάρχει γιατί τη ξέρω την ομάδα, ξέρω τους συμπαίκτες μου και υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη στα παιδιά. Όλοι είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Η ομάδα έκανε μεταγραφές και όποιος έρχεται εγκλιματίζεται πάρα πολύ γρήγορα στα αποδυτήρια. Ήδη από τη πρώτη μέρα τους αρχίσαμε τα πειράγματα και τις πλάκες, κανείς δεν ξεφεύγει μέσα στα αποδυτήρια, γιατί δεν έχουμε χρόνο και πρέπει να έρθουν αμέσως κοντά μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια