Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ο Χόμπσον!

Έτοιμος να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι έχουν βάλει στην κορυφή της μεταγραφι...

Έτοιμος να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι έχουν βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστα τον Ντάρινγκτον Χόμπσον!

Ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο NBA με την φανέλα των Μπακς, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ιστορικό και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έρθει στην χώρα μας την Τετάρτη (31/01).

Εφόσον όλα πάνε καλά ο παίκτης θα υπογράψει στον Πανιώνιο και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της δύσκοληες συνέχειας!

Ο Χόμπσον εκτός από τους Μπακς έχει αγωνιστεί και στους Santa Cruz Warriors (θυγατρική των Ουόριορς), ενώ αργότερα μετακόμισε στο Ισραήλ και στη Βραζιλία

Το 2015 επέστρεψε στη θυγατρική ομάδα των Ουόριορς και στέφθηκε πρωταθλητής στη G-League. Τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Κίνα, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα της Ατένας στην Αργεντινή.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, λοιπόν και προχωρήσει η απόκτηση του, ο Πανιώνιος θα έχει κάνει μία πάρα πολή σημαντική μεταγραφή, με την διοίκηση να πραγματοποιεί οικονομική υπέρβαση, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος φετινός στόχος!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια