Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έφυγαν τρεις βασικοί; Και;

Με τις αποχωρήσεις των Μασούντ, Χατζισαφί, Οικονόμου βιάστηκαν πολλοί να πουν πως ο Πανιώνιος στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι ανταγωνιστικ...

Με τις αποχωρήσεις των Μασούντ, Χατζισαφί, Οικονόμου βιάστηκαν πολλοί να πουν πως ο Πανιώνιος στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι ανταγωνιστικός και δεν θα καταφέρει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις.

Με το "καλημέρα" του 2018, όμως, οι κυανέρυθροι τους διέψευσαν και απέδειξαν ξανά πως αυτός ο σύλλογος έχει κάτι μαγικό, είναι μία "Λερναία Ύδρα", όσα κεφάλια και να της κόψεις, θα βγάλει τα... διπλάσια!

Στο πρώτο ματς, λοιπόν, μετά την "εποχή" των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, ο Πανιώνιος του Μιχάλη Γρηγορίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Κέρκυρα, είχε την κυριαρχία και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, είχε αρκετές φάσεις (14 τελικές), πέτυχε τρία γκολ και του ακυρώθηκε κακώς ένα τέρμα!

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι κατάφερε να φτάσει σε μία σημαντική νίκη, η οποία ήρθε με ανατροπή! Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την "παγωμάρα" του 0-1 στο τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Ο Πανιώνιος έδειξε πως μπορεί να συνεχίσει στα... υψηλά στρώματα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ στον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ καλείται να δείξει συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε να "κλειδώσει" την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου!

ΥΓ: Αναμένουμε και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να "γεμίσει" το ρόστερ, να υπάρχουν περισσότερες ποιοτικές λύσεις για τον Γρηγορίου και να είναι ακόμα πιο δυνατός ο Ιστορικός στη συνέχεια.

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια